243146132_227456916086951_6866818270819699172_n-1.jpg
Fotograful Liam Wong, care este cunoscut pentru fotografiile sale cinematice din Tokyo nocturn, se întoarce cu o nouă colecție de imagini urbane pentru cartea sa After Dark.

Această colecție de fotografii pătrunde în atmosfera de noapte a orașelor asiatice precum Osaka, Seul și Hong Kong, dar atinge și Europa cu vizite la Londra, Paris și Roma. Orașul natal al lui Wong, Edinburgh, este de asemenea reprezentat în această nouă publicație.

Pentru a selecta ce fotografii merită să fie incluse din publicație, Liam Wong s-a adresat urmăritorilor săi care i-au sugerat o varietate de orașe diferite.

„Cartea prezintă mai multe orașe care sunt aranjate într-un mod care, sperăm, surprinde privitorul. Deși unele orașe pot prezenta mai mult decât altele, obiectivul în sine este evidențierea asemănărilor sau diferențelor și conectarea temelor pe măsură ce întoarceți pagina”, împărtășește Wong.

<!–

–> <!–

–>

De la șoferi de taxi din Seul până la fotografiile de la ora 4.0 ale Piccadilly Circus din Londra într-o liniște deplină, fotografiile surprind cealaltă parte a orașelor pline de viață. În timp ce Wong își petrece noaptea căutând imagini, el dezvăluie viața nocturnă diferită a acestor centre urbane. Explorând singurătatea lumii urbane, Wong distruge bariere și ne invită să vedem aceste spații alternative. Așadar, iată câteva dintre lucrările sale.

Preluat de la: diez.md