1486724565669.jpg

După 14 ani de căsătorie cu Monica Bellucci, una dintre cele mai frumoase femei din lume, Vincent Cassel și-a găsit fericirea în brațele unei fete de 19 ani. Diferența de vârstă dintre Vincent și noua sa aleasă este de 31 de ani.

Tânăra de 19 ani care i-a cucerit inima actorului se numește Tina Tunakey. Cei doi au fost surprinși împreună spre sfârșit de 2016, în timpul unei vacanțe în Florianópolis, Brazilia. Tina pare a fi foarte de fericită alături de Vincent Cassel, chiar dacă unii internauți se amuzau pe seama ei, întrebând dacă cel de alături îi este sau nu bunic.

Tina este un model italian, s-a născut în Sicilia, are o soră și un frate. La numai 15 ani, a părăsit Sicilia pentru a merge la studii la Madrid, obișnuindu-se asfel cu străinătatea. Aici a învățat spaniola, dar și alte două limbi noi: engleza și franceza, notează ZUGO cu referire la ea.md.

Tina a fost promovată în modeling la Madrid, însă a fost observată în serios abia în 2016, după ce și-a făcut apariția într-un videoclip care a adunat milioane de vizualizări.

Tânăra nu-și ascunde relația cu actorul Vincent Cassel. Recent a defilat pe podium în ținutele colecției haute couture ale brandului Jean Paul Gaultier și a semnat multe contracte importante.

 

Preluat de la: Zugo.md