medici.jpg
Odată cu ultimele întâmplări din lume, atitudinea oamenilor față de medici s-a sensibilizat, totodată observăm și un impact foarte mare asupra naturii, care a avut parte de o mică pauză atât timp cât oamenii au stat izolați în case. Anastasia Bulavinov, o tânără originară din Orhei, a realizat un proiect fotografic prin care a încercat să conecteze medicii cu natura.

Anastasia Bulavinov este originară din Republica Moldova, însă de aproape de cinci ani locuiește în Cluj-Napoca, unde urmează studiile de doctorat. De ceva vreme este atrasă tot mai tare de arta fotografiei. „Iubesc fotografia pentru că am regăsit în ea modul meu de a mă exprima, pentru că îmi dă putere să realizez ceva frumos. Fotografia a fost un remediu de a ieși din rutină, de a scăpa de unele stări mai neplăcute, de a mă regăsi”, spune tânăra.

Acest hobby i-a oferit ocazia să cunoască persoane deosebite din diverse domenii de activitate.

„Acum câteva luni, am avut ocazia unică de a proba o «uniformă» mai deosebită, participând la o operație în calitate de fotograf și cunoscând niște medici care posedă o verticalitate nemărginită”, a mai adăugat Anastasia.

Această experiență a motivat-o să realizeze ceva creativ în afara sălii de operații.

Sursă foto: Anastasia Bulavinov

Sursă foto: Anastasia Bulavinov

Sursă foto: Anastasia Bulavinov

Sursă foto: Anastasia Bulavinov

Sursă foto: Anastasia Bulavinov

„Din păcate, uneori trebuie să se întâmple lucruri grave ca să putem realiza importanța anumitor profesii.”

Preluat de la: diez.md