collage-38.jpg
Ne-am obișnuit că Micul Prinț, cu toate că are doar câțiva centimetri în înălțime, să fie în centrul atenției unui parc întreg. Ca o personalitate publică notorie, prințișorul informează comunitatea care îl urmărește despre fiecare eveniment important din viața lui. Ieri, în vizită la prinț a venit un alt prinț, prin urmare numărul de personalități regale pe centimetru pătrat s-a dublat. 

Prințișorii au pozat împreună în fața camerelor și au discutat, probabil, problemele relațiilor dintre locuitorii regatelor mici și tendințele în creștere de trandafiri.

De când s-a stabilit în parcul Valea Morilor, locuitorul planetei B 612 ține cont de toate sărbătorile marcante și nu ezită să felicite, de la înălțimea planetei sale vizitatorii parcului. Cum reușește Micul Prinț să fie în rând cu toate tendințele, locuitorii capitalei nu știu, dar cert este că îi apreciază eforturile de a fi parte nu doar a micii sale planete, dar și a întregului parc unde s-a stabilit.

Sașa Ceban, o tânără de douăzeci și ceva de ani din Chișinău, nu doar că i-a devenit prietenă prințului, dar cu fiecare vizită pe care i-o face, îi aduce câte un cadou care îi ține de cald.

1

Preluat de la: diez.md