1531492460573.jpg

Un bărbat din India, deţinătorul recordului mondial Guinness pentru cele mai lungi unghii la o mână, a decis că e timpul să se despartă de acestea. Bătrânul de 82 de ani a făcut acest lucru în cadrul unui eveniment desfăşurat săptămâna aceasta la New York.

Aflat miercuri la muzeul „Ripley's Believe it or Not!” din Times Square, una dintre atracţiile turistice cele mai populare din New York, Shridhar Chillal din Pune a decis, în sfârşit, să renunțe la unghiile de la mâna stângă pe care nu şi le-a mai tăiat de când avea vârsta de 14 ani.

Bătrânul a declarat că zeci de ani s-a luptat cu greutatea unghiilor, iar în urma acestei perioade a rămas cu incapacitatea permanentă de a-şi deschide palma şi de a-şi mişca degetele.

„Am dureri. La fiecare bătaie a inimii toate cele cinci degete, încheietura, cotul şi umerii mă dor foarte tare şi am mereu o senzaţie de arsură la vârful unghiei”, a susținut el reprezentanţilor Guinness World Record.

Shridhar Chillal a intrat în cartea recordurilor începând din anul 1979, atunci când unghiile de la mâna sa stângă aveau lungimea de 219,71 centimetri şi le-a lăsat să crească până au ajuns la dimensiunea totală de 909,57 centimetri, cât măsurau când au fost tăiate, scrie agerpres.ro. Menționăm că unghiile tăiate ale acestuia au fost expuse la muzeul „Ripley's Believe it or Not!” din New York. 

Preluat de la: zugo.md