oul-1.jpg
Aventurile renumitului ou de pe Instagram, care a adunat peste 52 de milioane de like-uri pentru o singură postare, doborând astfel recordul pentru cea mai apreciată imagine, continuă. În cea mai recentă postare, oul seamănă cu o minge de fotbal american și promite să dezlege misterul duminică, după meciul de Super Bowl din SUA.

Postarea face trimitere și la compania de divertisment Hulu. Deși Hulu a anunțat anterior că va difuza un spot comercial în timpul meciului, totuși se pare că, brandul a decis să câștige și atenția publicului care urmărește cel mai în vogă fenomen de pe Instagram.

Din momentul creării contului și până la a cincea și cea mai recentă postare, în care oul s-a transformat în minge, contul misterios a creat suspans prin înscenarea unei spargeri apropiate. Popularitatea din jurul oului a atras interesul multor companii, întrucât, în 2019, orice devine viral înseamnă o oportunitate imensă de promovare. „Să fii primul brand care sparge oul trebuie să valoreze cel puțin 10 milioane de dolari”, a spus Nik Sharma, șeful agenției digitale VaynerMedia pentru The Atlantic, adăugând că el ar sfătui clienții să cheltuie pe ou decât pe Super Bowl.

Evoluția oului pe Instagram:

oul

Preluat de la: diez.md