g.jpg
Nebunia de a face dabbing s-a răspândit pe întreg glob în ultimul an. Celebrități, politicieni, reprezentați ai caselor regale au efectuat în public această mișcare de dans.

Uneori oamenii se îndreaptă spre cer în timp ce își înclină capul în brațul celălalt, da, acesta este dabul.

Tendința de a face dab a apărut în Atlanta, în 2014, de la grupul de rapperi Migos și alți câțiva artiști care colaborează cu acest grup. Printre aceștia se numără Jose Guapo, Skippa Da Flippa și PeeWee Longway.

La fel ca Nae Nae, artiștii au popularizat dansul, prezentându-l în videoclipurile lor muzicale. În scurt timp mișcarea a fost preluată de către fotbalistul american Cam Newton.

Patronul Carolina Panthers a devenit un ambasador al dab-ului și a contribuit la ceea ca dab-ul să devină o tendință.

În ultimul an, dabbing-ul a invadat rețelele de socializare. Aproape toți nu scapă o ocazia să facă un dab. Tinerii o fac atunci când se bucură de ceva, inclusiv și Hillary Clinton a făcut dab în timpul unui discurs din IowaCaucus.

Ce semnifică dabul?

În timp ce dabbing-ul poate părea o mișcare de dans inocentă, în realitate are o semnificație mai tenebră. Există o presupunere că mișcarea provine de la iubitorii de cocaină, unele persoane întrebuințând-o cu o mișcare motorie similară. Cu toate acestea, nu există nici o dovadă că această ipoteză ar fi adevărată.

Celebrități care fac dab

# Hillary Clinton

a

# Prințul Harry 

maxresdefault

# Paul Pogba

maxresdefault (1)

# Ligard

g

 

Preluat de la: diez.md