FRANCE03-696x464.jpg
În luna iunie începe nebunia mov. Toți migrează în lanurile aromate de lavandă, unde își fac fotografii în câmpurile interminabile. Prin urmare, rețelele de socializare abundă în fotografii inspirate. Iată mai jos o listă realizată de diez.md cu locurile unde puteți găsi câmpuri de levănțică și cum puteți ajunge acolo.

 #Câmpul Lavanda de Moldova

a

Unde se află? La Valea Trestieni, Nisporeni.

Puteți ajunge acolo cu un autobuz direct, care merge de la gara centrală la ora 18.30. O opțiune numai bună dacă vreți să prindeți apusul de soare. Prețul unui bilet într-o singură direcție este de aproximativ 50 de lei. Site-ul Lavanda De Moldova îl găsiți aici. 

#Câmpul Lavanda de Provincie

q

Unde se află? În municipiul Bălți.

De la Gara de Nord, puteți lua un microbuz care merge la Bălți aproape în fiecare oră. Însă de acolo, va trebui să urcați într-un alt microbuz, care vă va duce la Pelenia. Călătoria vă poate costa în jur de o sută de lei. Mai multe vedeți pe pagina de Facebook a câmpului. 

#Câmpul Lavanda Moldova

lavanda-3

Unde se află? Frunze 72. Dondușeni.

Puteți ajunge acolo cu un microbuz de la Gara de Nord. Prețul unui bilet este de 110 lei. Mai multe vedeți pe pagina de Facebook a câmpului. 

#Câmpul Miros de Lavandă

c

Unde? Godinești, Edineț

Plecarea de la Gara de Nord spre Edineț, apoi transfer la Godinești.

Prețul biletului este de aproximativ 100 de lei.

# Câmpul Cobusca Nouă

Unde? Cobusca Nouă, Anenii Noi

Ca să ajungeți acolo, trebuie să luați un microbuz de la Gara Centrală înspre Anenii Noi, iar de acolo, veți putea fără nicio problemă să ajungeți la Cobusca Nouă.

# Câmpul Mincenii de Jos

Unde? Mincenii de Jos, Rezina

Peste o sută de hectare de levănțică sunt deja în floare. Anume aici, în anii precedenți se organiza un festival dedicat lavandei. Situat la 39 de kilometri de Capitală, lanul se află la marginea satului și este ușor de găsit.

Apropo, un buchețel de levănțică costă aproximativ 10-15 lei.

Preluat de la: diez.md