yandextaxi.jpg
Potrivit surselor celor de la TV8, Yandex.Taxi, platforma rusească care facilitează găsirea taxiurilor disponibile, va fi lansată până la sfârșitul lunii iulie și la Chișinău.

Utilizatorii aplicației vor putea achita pentru călătorii cu ajutorul cardului bancar. Acest lucru va fi disponibil la scurt timp după lansare. Totodată, rămâne a fi un secret și politica de preț percepută pentru călătorii și dacă va exista un program de reduceri pentru clienții fideli.

Nu se cunoaște nici cantitatea mașinilor care vor opera prin intermediul aplicației, dar se cunoaște că se va lucra exclusiv cu parcurile de taxi deja existente pe piață. Mai multe detalii vedeți pe TV8.md

yandextaxi1

Yandex este o companie de tehnologie din Rusia specializată în produse şi servicii de Internet. Yandex operează cel mai mare motor de căutare din Rusia, care are o cotă de 65% din piaţă în ţară.

Într-o declaraţie de presă comună, Yandex şi Uber au transmis că vor fuziona în Rusia, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia şi Kazahstan pentru a crea o nouă companie care va opera în 127 de oraşe, acord care se aşteaptă să fie finalizat în al patrulea trimestru.

Photo Credit: Dumitru Ciorici

Photo Credit: Dumitru Ciorici

Photo Credit: Allmoldova

Photo Credit: Allmoldova

Photo Credit: Allmoldova

Photo Credit: Allmoldova

Preluat de la: diez.md