1540738487046.jpg

În urmă cu câțiva ani, un polițist ieșit la pensie și-a dorit să aducă un omagiu soției sale care a decedat în urma cancerului și a creat calendarul caritabil. În acesta apar imagini cu mai mulți câini antrenați alături de instructorii lor.

Calendarele sunt realizate din anul 2009, iar încasările provenite din vânzarea acestora se îndreaptă spre o fundație de cancer și spitale de copii. Patrupezii i-au în serios sesiunile foto și pozează în fața camerelor ore întregi.

„Poți să vezi personalitățile lor în aceste fotografii: unul se atârnă foarte serios față de muncă și este determinat mereu să afle adevărul atunci când vine vorba de suspecți, iar altul iubește să ia prânzul într-o cofetărie locală”, susține ofițerul de presă Anne-Marie Clark, pentru Bored Panda.

Unitatea din Vancouver are acum 15 câini care sunt antrenați pentru: urmărire, reținere penală, recuperare a dovezilor și a narcoticeleor sau detectare a armelor de foc.

Astfel, dacă vreți să admirați frumusețea și profesionalismul patrupezilor, calendarul costă doar 15 dolari și puteți să-l comandați de oriunde în lume, accesând acest link.

Foto: boredpanda.com

Preluat de la: zugo.md