FotoJet-45.jpg

Roman Rîbaliov este un fotograf din Republica Moldova. Lucrările acestuia pot fi lesne recunoscute de cei îndrăgostiți de arta fotografică. De data aceasta, fotograful a distribuit pe pagina sa de Facebook o serie de fotografii pe care le-a realizat cu telefonul mobil fiind într-o „călătorie” de lucru împreună cu elevii școlii sale de fotografie.

Roman Rîbaliov spune despre Vadul Rașcov, raionul Șoldănești, locația unde a realizat fotografiile, că este unul dintre locurile sale preferate din Moldova.

„Multe excursii pe care le organizez prin țara noastră încep din acest loc. Aproape întotdeauna întâlnim zorii pe puntea de observație, unde se deschide o priveliște a mai multor sate și a malului șerpuitor al Nistrului. De data aceasta însă, drumul spălat de ploi nu ne-a permis să intrăm pe puntea de observație și am întâlnit zorii pe malul Nistrului”, spune Roman.

Vă invităm să vedeți și voi fotografiile unde s-a întâlnit dimineața cu ziua! Enjoooooy!

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Puteți face cunoștință cu lucrările artistului pe Facebook sau pe Instagram!

Preluat de la: diez.md