1537617329380.jpg

Mulți dintre noi se visează prinți sau prințese, mai ales când suntem mici. Rămânem, deseori, impresionați de viața pe care o duc membrii Familiei Regale, dar și de modestia pe care o manifestă. Reședințele acestora sunt adevărate bijuterii și te face să crezi că ești în poveste.

Dacă ei sunt la fel de prietenoși sau simpli ca toți restul, locuințele în care aceștia se relaxează fac o diferență. 

Descoperă câteva dintre cele mai importante și spectaculoase locuințe ale Familiei Regale.

Ducatul Lancaster

Ducatul de Lancaster aparține Ducelui de Lancaster, care este Regina Elisabeta a II-a. Proprietatea se întinde pe o suprafață de cinci comitate: Lancashire, Yorkshire, Cheshire, Staffordshire și Lincolnshire.

Casa Sandringham din Norfolk, Anglia

Reședință privată, Sandringham House este palatul în care familia regală își petrece în fiecare an Crăciunul.

Palatul Kensington din Londra, Anglia

Palatul are 547 de camere, este împărțit în apartamente și birouri și este reședința oficială a Prințului William și al lui Kate Middleton, Ducesă de Cambridge, dar și a Prințului Harry și soției sale, Meghan Markle, Ducesă de Sussex. 

Castelul Balmoral din Aberdeenshire, Scoția

Castelul Balmoral este casa de vacanță a familiei regale, fiind o proprietate ce include un teren cu suprafață de aproximativ 20.000 de hectare și 150 de clădiri. 

Palatul St. James din Londra, Anglia

Palatul unde William și Kate și-au anunțat logodna și locul în care Prințul George a fost botezat. Palatul găzduiește și evenimente caritabile.

Palatul Windsor din Windsor, Anglia

Palatul Windsor este cel care dă numele dinastiei regale care conduce în prezent Marea Britanie. Este și locul în care Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătotorit, pe 19 mai 2018. Regina își petrece weekendurile la Palatul Windsor, atunci când acesta nu găzduiește evenimente speciale, potrivit elle.ro.

Palatul Buckingham din Londra, Anglia

Palatul Buckingham este reședința oficială din Londra a reginei, cu un număr total de 775 de camere.

Casa Regală Craigowan Lodge din Aberdeenshire, Scoția

Această casă construită din piatră era folosită de Prințul Charles și de Prințesa Diana pe timpul verii.

Castelul Hillsborough din Belfast, Irlanda

Regina Elisabeta își petrecea aici sărbătorile alături de familie în anii '40. Reședința se întinde pe o suprafață de 40 de hectare, ce include grădini, livezi și pajiști.

Birkhall din Aberdeenshire, Scoția

Birkhall este în prezent locuința Prințului Charles și a Ducesei de Cornwall, atunci când aceștia stau la Balmoral.

Anmer Hall din Norfolk, Anglia

Proprietatea este reședința de la țară, ce aparține Prințului William și a soției sale, Kate Middleton. Este situată pe domeniul Sandringham și le-a fost oferită celor doi tineri imediat după nuntă, de către Regina Elisabeta.

Foto: fremode.com, pinterest.com, discovernorthernireland.com, flickr.com, flickr.com, haughtondesign.co.uk, airfrance.co.uk, aberdeenimagyarok.co.uk

Preluat de la: zugo.md