FotoJet-2021-12-30T130925.033.jpg
Odată ce majoritate dintre noi este în vacanță, zicem că s-a ivit un motiv superb pentru a ne umple din zilele noastre libere cu magie, în special cu cea din cinematografie. Iată de ce, am selectat pentru voi o listă de filme care au apărut de curând pe platformele Netflix și HBOGO.


# A Castle for Christmas

Ca să scape de un scandal, o scriitoare renumită merge în Scoția, unde descoperă un castel care-i place mult și se ia în coarne cu ducele morocănos care-l deține.

# 1 000 Miles from Christmas

Un auditor care detestă Crăciunul e trimis la muncă într-un orășel de provincie, unde cunoaște o femeie hotărâtă să-i schimbe părerea despre această sărbătoare.

# David and the Elves

Un elf surmenat evadează în lumea reală, unde vrea să trăiască magia Crăciunului cu ajutorul unui băiat cu care tocmai s-a împrietenit.

# Love Hard

După ce-și cunoaște iubitul perfect pe internet, o scriitoare din L.A. zboară 5 000 de kilometri ca să-i facă acestuia o surpriză de Crăciun și află că a fost păcălită.

# Grumpy Christmas

Excursia la plajă a familiei o ia razna atunci când Servando și Alicia, încăpățânata mătușă a Almei, intră într-o competiție teribilă pentru a controla Crăciunul.

# Operation Christmas Drop

O asistentă bățoasă a unui om politic se îndrăgostește de căpitanul inimos al unei baze de la tropice a forțelor aeriene americane, pe care venise să o închidă.

Sursa descrierii filmelor este AICI!

 

 

 

Preluat de la: diez.md