1482565344280.jpg

După ce au organizat zeci de evenimente în acest an, Liga Tineretului din Moldova a organizat unul de totalizare pentru membrii organizației. Manifestația s-a desfășurat într-un local din capitală și a urmărit scopul de a premia pe cei mai activi voluntari.

Președintele Ligii, Ion Curmei, a fost cel care a dat startul serii cu un cuvânt de felicitare și mulțumire pentru voluntarilor. El a fost și cel care a adus onorurile cuvenite tinerilor care s-au implicat în activitățile desfășurate în acest an.

„Este un eveniment anual, important de totalizare, unde putem trage o linie la toate proiectele pe care le-am organizat anul acesta și să vedem reușitele membrilor noștri. Mai întâi de toate este un eveniment de bucurie, pentru că am avut un an productiv, un an în care ne-am bucurat de multe realizări interesante.

Scopul este de a premia acești tineri care s-au implicat și au dat dovadă de implicare, care au muncit, iar în cadrul acestui eveniment sunt motivați să meargă mai departe și să se implice în continuare”, a meționat Ion Curmei pentru ZUGO.

Cel mai activ coordonator al unui club din cadrul Ligii Tineretului a devenit Cristina Rus, iar cel mai activ vicecoordonator, Sergiu Voloc. Drept cel mai bun proiect al anului 2016 a fost premiat proiectul „Școala blogherilor”, coordonat de Mihaela Josanu.

„Am rămas impresionată de faptul că proiectul meu a devenit proiectul anului. Chiar dacă toți mi-au spus că e cel mai bun proiect, aveam dubii pentru că celelalte proiecte, la fel, au fost foarte bune. Am depus mult efort și muncă. Acest premiu înseamnă că va fi o temă pentru blogul meu, înseamnă că sunt motivată să merg mai departe, asta înseamnă că sunt foarte fericită. La un moment dat îmi venea să plâng când auzeam mulțumirile colegilor în adresa mea, nu m-am așteptat de la ei”, a relatat Mihaela Josanu.

De asemenea, au fost premiați cei mai activi voluntari ai anului: Alina Samanati, Alexandrina Carpovici, Stati Natalia, Renata Rus, Mihaela Costaș și Maxim Bețivu. Tinerii au primit diplome de merit și cadouri speciale din partea partenerilor.

Seara a decurs într-un mod inedit, voluntarii au rămas motivați și si-au încărcat bateriile pentru a realiza și mai multe proiecte în anul 2017.

„Este o seară foarte frumoasă, mă simt foarte bine, chiar sunt bucuroasă că am fost invitată la această seară, la Liga Tineretului. Mă mândresc că fac parte din acest grup. Pentru mine Liga Tineretului este ceva distractiv, este o platformă unde putem să cooperăm și să comunicăm împreună, să aflăm multe lucruri interesante și să ne aducem fiecare cotribuția”, a spus voluntara Virginia Bordian.

Liga Tineretului din Moldova își desfășoara activitatea de voluntariat deja de șase ani, implicându-se activ în dezvoltarea tinerilor.

Preluat de la: Zugo.md