collage-camere.jpg
Cel mai ambițios proiect de incluziune socială, La La Play Voices, a audiat peste 400 de copii talentați, vocile cărora au cucerit fiecare membru al proiectului respectiv. Cu toate acestea, numai 130 de copii au fost selectați pentru a merge mai departe, câștigând o mini vacanță în cadrul unei reședințe de vară din satul Leordoaia, raionul Ungheni. Aici copiii au avut parte de un program interactiv, având parte atât de distracții, cât și de lecții de cor, de dezvoltare personală și etică.

Camerele lor erau mai mereu pustii, tinerii fiind implicați în activitățile pregătite de către organizatorii proiectului.

Totuși, echipa #diez a reușit să descopere și alte laturi a tinerelor talente, cunoscute doar de cei apropiați eroilor La La Play Voices, atunci când gașca se retrăgea în camera sa.

Ce am aflat de la tinerii din camerele cu nr. 17, 18, 19 și 20, aflați în continuare:

Camera nr. 17 – locul care cucerește prin diversitate

6-Badrajan-Bogdan (2)

Bogdan Badrajan este un amator al filmelor și al desenelor animate, de altfel, în timpul liber nu ezită să privească ceva interesant și totodată, amuzant. Din copilărie adoră să privească „Țestoasele Ninja”, un desen animat despre prietenie, muncă în echipă și dăruire de sine, termeni care îl reprezintă și pe Bogdan.

 

93-Stici-Teodor

Teodor Stici adoră fotbalul, atât să privească, cât și să joace. Fotbalistul său preferat este Pele, de la care a învățat să lupte pentru scopurile setate și să fie mereu optimist. Adoră dulciurile, ar putea mânca la nesfârșit jeleuri și gogoși.

93-Stici-Teodor38-Dodon-Flaviu

Flaviu Dodon este un fan al cărților și al fimelor „Harry Potter”, s-a inspirat de la Harry să fie îndrăzneț, curajos și visător. Desenul lui animat preferat este „Scooby-Doo”, o istorie despre prietenie, sacrificii și aventuri.

 

69-Munteanu-Marin

Marin Munteanu este un iubitor de animale, animalul lui preferat fiind motanul, deoarece este o ființă plăcută și gingașă. De asemenea, este un fan al filmelor Marvel, cum ar fi „Spider-Man”, „Iron Man” și altele.

 

Camera nr.18 -spațiul rezervat iubitorilor de aventuri

 

Oleg Spânu este interesat de cultura turcească, de aceea un serial care i-a plăcut foarte mult este „Iubirea Neagră”, de unde a învățat să lupte pentru ceea ce iubește. Adoră dulciurile, în special bomboanele „Albinuța”.

 

29-Colun-Constantin

Constantin Colun adoră lupii, chiar și în povestea și filmul lui preferat este prezent acest prădător, „Teen Wolf” și povestea „Ursul păcălit de vulpe”. Se inspiră din personalitatea lupului, să nu se lase bătut niciodată și să lupte până la nesfârșit.

 

111-Caslean-Egor

Egor Câslean este un tânăr de 11 ani, căruia îi plac mașinile și fotbalul. Marca de mașini la volanul căreia se visează este       „Toyota”, iar fotbalistul lui preferat este Messi, de la care învață să fie un luptător și o persoană cu verticalitate.

 

70-Murin-Andrei

Andrei Murin este un fan al serialului „Doctor Who”, întrucât este atras de aventuri și comedie. De altfel, îi plac filmele și cărțiile în care predomină creativitatea și istoriile fantastice.

 

28-Chirillovschi-Veaceslav

Veaceslac Kirillovschi este un copil pasionat de dulciurile franțuzești, considerându-le cele mai gustoase și rafinate. Este un visător și crede în faptul că va ajunge departe, având un talent muzical de invidiat.

 

8-Baleanu-Ion

Ion Baleanu este un copil de 12 ani, care îndrăgește adrenalina, de aceea se consideră un fan înrăit al filmului „Fast and furious”. Serialul lui animat preferat este „Tom and Jerry”, întrucât reflectă o relație de prietenie plină de aventuri și de momente amuzante.

 

54-Gusan-Valeriu

Valeriu Gușan este un copil din or. Chișinău. Visul lui este să devină cântăreț, având un potențial nemărginit și multe, multe ambiții. Îi place înghețata de ciocolată, iar marca de mașină pe care o preferă este Volvo.

Camera nr.19 – locul care se evidențiază prin entuziasm și bucurie

Dana Viorică este o tânără pasionată de povești, cea mai interesantă poveste în viziunea ei este „Capra cu 3 iezi”, întrucât ne învață să nu avem încredere în oricine, și doar în cei apropiați. Îi plac ciocolatele Bounty, iar mașina pe care ar vrea să o aibă este Toyota.

 

56-Iatco-Cristina

Cristina Iațco adoră poveștile, iar preferatele ei sunt „Frumoasa din pădurea adormită” și „Alba ca zăpada și cei 7 pitici”, întrucât sunt niște istorii ce se termină cu bine și care sugerează faptul că binele mereu învinge. Îi plac mașinile de marcă BMW și fotbalul, fiind o fană a echipei FC Barcelona.

 

87-Sclifos-Daniela

Daniela Sclifos crede în minuni și în puterea muzicii. Este sigură de faptul că adevărul iese mereu la iveală și că viața merită trăită din plin. De asemenea, obișnuiește să vadă frumosul în orice, așa cum sugerează și povestea ei preferată „Frumoasa și bestia”.

 

64-Lungu-Andreea

Andreea Lungu adoră ciocolata albă cu arahide și ar putea să le mănânce zilnic. Este curajoasă și curioasă, de altfel este încrezută în forțele proprii și în faptul că vocea ei va fi auzită.

 

Camera nr. 20 – locul care generează energie pozitivă

82-Revenco-Oleg (2)

Oleg Revenco este un tânăr pasionat de  muzică și nu doar, cunoaște o mulțime de povești și desene animate din care ia doar calitățile pozitive. De la Alladin a învățat să fie curios, descurcăreț și ambițios.

 

105-Vicol-Nicolae

Nicolae Vicol a crescut împreună cu poveștile scriitorului Hans Christian Anderson. Povestea care l-a impresionat a fost și va fi „Povestea chibriturilor”, deoarece este puțin filosofică și are tangențe cu însăși viața.

 

14-Borta-Victor

Victor Borta adoră ciocolata neagră și mașinile Lamborghini. Personajul său preferat este Naruto, din anime-ul cu aceeași denumire, deoarece învinge toate greutățile și obstacolele care-i apar în cale, iar Victor ar vrea să fie în sinea lui „un mic Naruto”.

 

76-Peev-Seva

Seva Peev este un tânăr din orășelul Durlești, locul unde este cunoscut pentru vocea sa minunată. Povestea lui preferată este „Capra cu 3 iezi”, de unde tânărul a învățat că nu oricine este de încredere. Cu toate acestea, este o fire pozitivă și optimistă.

 

34-Crihan-Victor

Victor Crigan este pasionat de motociclete, iar visul lui cel mai mare este să aibă o colecție mare din acestea. Este un tânăr care preferă să vorbească mult, dar cu folos. Nu suportă să vadă oamenii triști, de aceea este mereu pozitiv și molipsește pe cei din jur cu zâmbete.

Preluat de la: diez.md