diez-share-facebook.png
Atacantul suedez, Zlatan Ibrahimovic este cunoscut prin glumele sale, în ultima sa postare acesta l-a luat în derâdere pe agentul său, Mino Raiola. Relaţia dintre Zlatan Ibrahimovic şi Mino Raiola este una dintre cele mai vechi din lumea fotbalului, iar cei doi sunt şi prieteni apropiaţi, pe lângă faptul că au o colaborare care durează de foarte mulţi ani.

În aceste condiţii, atacantul suedez, care din luna martie evoluează în Statele Unite, la Los Angeles Galaxy, şi-a permis să-şi ironizeze agentul pe internet, printr-o fotografie care a devenit virală, scrie digisport.ro.

„Când agentul tău încearcă să stoarcă şi ultimul bănuţ de la tine”, a scris Ibrahimovic pe Twitter, lângă o fotografie în care Raiola stătea în picioare pe spatele fotbalistului de 36 de ani.

Mino Raiola este cunoscut drept unul dintre cei mai influenţi agenţi din lumea fotbalului şi a devenit celebru pentru modul în care negociază la sânge comisioanele pe care le obţine în urma transferurilor realizate. Pe lângă Ibrahimovic, impresarul de 50 de ani îi mai reprezintă pe Paul Pogba, Mario Balotelli sau Gianluigi Donnarumma.

În total, de-a lungul carierei sale, Ibrahimovic a adunat 730 de meciuri, a marcat 421 de goluri și a câștigat 31 de trofee. În anul 2011 Ibrahimović a fost cel mai bine plătit fotbalist din Italia. El a primit de șase ori Balonul de Aur din Suedia, premiul pentru cel mai bun fotbalist al acestei țări, și este singurul care a câștigat premiul mai mult de două ori. În timpul ce era la Inter, el a câștigat de trei ori Serie A, iar în 2009 a fost golgheter în Serie A cu 25 de goluri marcate.

Preluat de la: diez.md