banner-nunta-1.jpg
2 bannere uriaşe au fost montate în cartierul Obreja din Târgu-Jiu, România de două familii care pregătesc nunţile copiilor lor.  Acestea au anunţat, astfel, data evenimentelor şi lăutarii. Pentru că nu aveau autorizaţie, Poliţia a dat amenzi de 4.000 de lei.

Ca să fie sigure că nu vor avea loc mai multe nunţi în aceeaşi zi, dar şi pentru a afla tot cartierul cine va întreţine atmosfera la cele două evenimente, două familii de romi au făcut bannere în loc de invitaţii şi le-au agăţat pe stâlpi, cu cinci, respectiv şapte luni înainte, potrivit mediafax.ro.

Astfel, în data de 7 august ar urma să se căsătorească Andrei cu Olesia, iar atmosfera ar urma să fie întreţinută de Nicolae Guţă, iar în 27 octombrie, la nunta lui Denis cu Izabela ar urma să cânte Jean de la Craiova.

Un localnic a găsit bannerele uriaşe care anunţă nunţile şi le-a fotografiat, apoi a postat imaginile pe Facebook, iar Poliţia s-a autosesizat.

Când au mers la locul unde au fost făcute fotografiile, poliţiştii au găsit un singur banner, pentru care a fost dată o amendă de 4.000 de lei, deoarece fusese pus fără autorizaţie.

Celălalt banner a fost îndepărtat, după ce în zonă a mers un echipaj al Poliţiei Locale Târgu-Jiu.

banner nunta1

Preluat de la: diez.md