1532347492889.jpg

Dacă vrei să ai parte de o vacanță demnă de filmele horror, atunci Insula păpuşilor sau „Isla de las Munecas” este exact ceea ce cauți. Anual, zona este vizitată de mii de turiști, dornici să vadă locul care are o istorie nu foarte veselă.

Una dintre cele mai înspăimântătoare insule se află în Mexic și este cunoscută ca locul „decorat” cu păpuşi descompuse sau mutilate, cele mai multe fiind legate de crengile copacilor.

Localizată în Xochimilo, „Isla de las Munecas” are o istorie impresionantă, dar înfricoșătoare. Legenda spune că o fată a fost găsită înecată în circumstanţe misterioase, în urmă cu mulţi ani, iar despre păpuşi se crede că sunt posedate de spiritul acesteia.

Foto: aminoapps.com

Localnicii din zonă susțin că acestea îşi mişcă braţele, capetele şi îşi deschid ochii, iar, uneori, chiar ţipă unele la celelalte. Se mai știe că cel care a găsit cadavrul fetei, Julian Santana Barrera, s-a simţit vinovat că nu a putut ajunge la timp pentru a o salva, iar apoi a luat păpuşa acesteia care plutea pe apă şi a agăţat-o într-un copac, în semn de respect. 

Cea mai de speriată parte a acestei istorii este cea de după incident. Se spune că bărbatul ar fi înnebunit şi şi-ar fi petrecut viaţa într-un mod ciudat, mutilând zilnic păpuşile şi agăţându-le în copaci.

Foto: flickr.com

Familia lui Barrera a declarat că povestea fetei era doar în imaginaţia acestuia şi că a fost o scuză pentru anii pe care i-a petrecut izolat, departe de cei dragi. Ceea ce atrage atenţia tuturor este că după 50 de ani petrecuţi pe insulă, bărbatul a fost găsit mort în aceeaşi zonă în care se presupune că a murit fata, transmite mediafax.ro.

Menționăm că, la moment, insula este proprietatea familiei bărbatului şi atrage anual mii de turişti.

Foto: isladelasmunecas.com

Preluat de la: zugo.md