2-1.jpg
Știm noi bine că în copilărie fiecare era pasionat de desen, indiferent de cât de bine ne reușea acest lucru sau nu, oricum continuam să colorăm tot ce era posibil de colorat. Pentru că astăzi se sărbătorește Ziua Internațională a Copiilor, Alexandru Lebedev a hotărât să-și surprindă colegii de la #diez cu un cadou inedit. Pentru aceasta, tânărul și-a demonstrat abilitățile de pictor, ilustrând prin paint colegii să-i în cele mai intime ipostaze.

„Am hotărât să-mi desenez colegii de 1 iunie, deoarece e vineri, și nu le-am cumpărat nimic cu ziua lor copilărească, iar cel mai bun cadou este atenția”, ne-a spus Alexandru.

De la copilăria echipei #diez și până astăzi a trecut ceva timp, așa că Alexandru nu a mai apelat la metoda tradițională de desen (creioane, acuarelă sau pastel) ci a optat pentru desenul în paint. Acesta este sigur că are talent, mai mult de atât a spus că a lucrat în paint fără să utilizeze mouse-ul, pur și simplu nu a avut nevoie de acesta.

„Pentru ce trebuie mouse, când există talent. Talentul de a vedea ceea ce alții nu văd, de a descoperi ceea ce alții nu știu, de a simți ceea ce nu se poate simți. Mă consider cel mai bun artist al paintului de pe strada București. Sper ca creația mea să rămână în internet”, ne-a mărturisit destul de modest Alexandru.

Vă invităm mai jos să descoperiți echipa #diez în cele mai intime ipostaze prin ilustrațiile create de Alexandru.

#Stela Televca, redactor-șefă știri

stela

#Liubomir Guțu, reporter

3

#Dinu Bubulici, fotograf, operator

4

#Valeria Batereanu, reporteră5

#Elena Baranov, reporteră

6

#Alina Gîrneț, reporteră

7

#Constantin Topală, reporter

8

#Victoria Sakharova, redactoră-șef departamentul video

9

#Djein Vacari, reporteră

10

#Ștefan Grigoriță

11

#Cristina Aramă

2*Tânărul artist menționează că este mereu cu paintul deschis și face aceste lucrări cu plăcere, de asemenea acesta ne-a spus că ar fi gata să realizeze astfel de portrete la comandă, la un preț simbolic de 10 euro.

Preluat de la: diez.md