31856010-8618967-image-a-32_1597223346783.jpg
Sam Fender a susținut primul concret la Newcastle, care a fost catalogat drept „primul concert la distanță socială din lume”.

Sam Fender a evoluat în aer liber la Virgin Money Unity Arena săptămâna aceasta, iar spectatorii îl urmăreau din propriile lor „căsuțe” amenajate special, respectându-se distanța socială.

ladbible.com

Publicul a umplut cele peste 500 de căsuțe improvizate, fiecare deținând până la cinci persoane.

Helen Page, group-band și directoare de marketing la Virgin Money, a declarat pentru Ladbible următoarele: „Suntem încântați să jucăm un rol în readucerea evenimentelor de muzică live pe măsură ce începem încet, încet să ieșim din această blocare”.

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Potrivit aceleiași surse, un spectator a spus încântat că „Sam Fender trăiește la Newcastle în această seară primul concert la distanță socială pe scară largă. Foarte civilizat organizat. Pare să funcționeze. Peste 500 de căsuțe în care pot fi grupați câte cinci oameni. Acesta este viitorul! Cel puțin pentru timpul apropiat”.

Numeroși artiști sunt aliniați deja în lista de așteptare pentru a evolua pe arena pop-up în lunile august și septembrie. Printre ei se numără The Libertines, Maximo Park și Van Morrison. Comedianții Jimmy Carr și Bill Bailey sunt, de asemenea, pregătiți să facă show pe scenă.

Preluat de la: diez.md