1487524835383.jpg

Stăpânii acestui câine de rasă Jack Russell au fost intens criticați de internauți, după ce l-au dus la veterinar ca să-i facă operații estetice. Mai exact, Marina Esmat, femeia de 37 de ani din Rusia, a vrut să-i „dea urechile mai jos”, întrucât nu îi plăcea forma pe care o aveau urechile naturale ale patrupedului.

Potrivit metro.co.uk, până să ajungă la medic, familia i-a lipit câinelui greutăți de urechi, pentru ca acestea să se lase mai jos, însă procedura nu a avut efectul dorit.

Inițial, veterinarul s-a opus operației, numind-o „deloc necesară”, însă stăpânii au insistat, astfel că intervenția a fost, până la urmă, efectuată. „Voiau un câine de spectacol”, a specificat veterinarul potrivit sursei citate, specificând că unul din motivele operației este faptul că acest câine participa la diverse concursuri tematice și din cauza urechilor nu câștiga mai mereu nimic.

Internauții i-au atacat pe stăpânii patrupedului, spunând că ar trebui să fie trași la răspudere pentru rele tratamente aplicate animalelor. Asta, mai ales după ce în pozele care au apărut pe Internet câinele pare extrem de speriat.

Preluat de la: Zugo.md