kk.jpg
Cunoscută pentru picturile, artista din Los Angeles, Yaoyao Ma Van As, se mândrește cu un portofoliu profesional impresionant. În plus, pe lângă operele comandate, pictorița creează lucrări personale care relevă beneficiile vieții în singurătate.

Fiecare ilustrație prezintă o figură feminină (în mod incontestabil redată în asemănare cu Ma Van As), care demonstrează avantajele vieții în singurătate. Prevăzută în interiorul casei sale confortabile și plină de culoare, seria prezintă momente inspirate din viața cotidiană a protagonistei. Indiferent dacă se plimbă în fața frigiderului, caută o gustare la miezul nopții sau savurează o cafea, persoana solitară pare fericită.

living-alone-yaoyao-ma-van-as-1 living-alone-yaoyao-ma-van-as-2 living-alone-yaoyao-ma-van-as-3 living-alone-yaoyao-ma-van-as-4 living-alone-yaoyao-ma-van-as-5-1 living-alone-yaoyao-ma-van-as-6 living-alone-yaoyao-ma-van-as-7 living-alone-yaoyao-ma-van-as-8 living-alone-yaoyao-ma-van-as-9 living-alone-yaoyao-ma-van-as-10 living-alone-yaoyao-ma-van-as-11 living-alone-yaoyao-ma-van-as-12 living-alone-yaoyao-ma-van-as-13 living-alone-yaoyao-ma-van-as-14 living-alone-yaoyao-ma-van-as-15 living-alone-yaoyao-ma-van-as-16 living-alone-yaoyao-ma-van-as-17 living-alone-yaoyao-ma-van-as-19 living-alone-yaoyao-ma-van-as-20 living-alone-yaoyao-ma-van-as-21 living-alone-yaoyao-ma-van-as-22 living-alone-yaoyao-ma-van-as-23 living-alone-yaoyao-ma-van-as-24 living-alone-yaoyao-ma-van-as-25 living-alone-yaoyao-ma-van-as-26 living-alone-yaoyao-ma-van-as-27 living-alone-yaoyao-ma-van-as-28

Preluat de la: diez.md