Marcu-Bakery.jpg
Brutăria Marcu Bakery este un local din Peresecina care se află pe traseul național R6 și fură ochii prin stilul ei etno modern și desigur prin produsele proaspăt scoase din cuptor. Proiectul a fost pornit în pandemie, ceea ce a fost un pic mai complicat pentru proprietari la început, dar asta nu i-a blocat, ba chiar mai mult, i-a învățat să se adapteze situației și să-și continue planul pentru a le oferi oamenilor posibilitatea să savureze din produsele lor și să se bucure de atmosfera pe care o transmite localul.

La brutărie activează în jur de 25 de angajați care lucrează din zori ca dimineața vitrina brutăriei să fie îmbelșugată cu specialitățile casei.

foto: Marcu Bakery

Proprietara ne spune că oaspeții se pot delecta cu tot felul de deserturi tradiționale preparate cu ingrediente naturale și remarcă faptul că „plăcinta domnească” este una dintre reginele vitrinei. Totodată, oaspeții pot procura pâine proaspătă pe bază de maia. Pe lângă opțiunea to go, vizitatorii mai pot savura și o cafea delicioasă în local, iar copiii pot beneficia de zona de distracție.

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Pentru mai multe detalii despre Marcu Bakery, clic AICI!

Preluat de la: diez.md