a859ad4e-74d9-42f4-8961-2fba1b1699ec.jpg
Viorel Chihai este un tânăr din Moldova, care a decis să participe cu o fotografie la un material publicat de boredpanda.com. Subiectul articolului era asemănarea între părinți și copii, fiind la aceeași vârstă. Având o fotografie similară cu a tatălui său, tânărul a încărcat un colaj din cele două fotografii pe site-ul respectiv. În rezultat, colajul a devenit viral și s-a răspândit în toate colțurile lumii virtuale.

Viorel spune că la început era distractiv, acum însă este din ce în ce mai curios unde fotografia mai poate ajunge. Prietenii lui Viorel îi scriu frecvent atunci când observă undeva fotografia, sau îl etichetează în postările lor.

Echipa #diez a decis să numere articolele în care fotografia a apărut, dar ne-am plictisit îndată ce am ajuns la numărul 100. Dacă vreți să numărați mai departe, atunci căutați după imagine.

Totul a început de aici:

5

Apoi, a continuat aici:

6

Ulterior, fotografia a devenit virală și a fost preluată de sute de site-uri care au scris articole pe tema asemănării dintre părinți și copii la aceeași vârstă. Câteva exemple:

Retroent.com

1

Marcianosmx.com

2

Adictivo365.com

3

Oneway.com

4

Blazepress.com

7

Viral-next.com

8

Playbuzz.com

9

Fishki.net

10

Și s-a răspândit ulterior peste tot:

multiple

Preluat de la: Diez.md