1530605191420.jpg

Costumele de vară sunt mereu o modă, dar și un confort. Dacă ești îndrăgostită de astfel de seturi, ai ocazia și anul acesta să le porți pentru ca să fii în trend și să ai cea mai perfectă ținută. Inspiră-te de la cele mai bune idei pentru ca vara ta să fie una memorabilă și din acest punct de vedere.

Fie că preferi seturile formate din topuri și fuste, fie că alegi pantaloni și sacou, vara aceasta vei fi în trend dacă porți compleuri, fără să stai prea mult pe gânduri ce și cum să asortezi. Compleul este și cea mai simplă variantă de a obține rapid un look șic, în tendințe, iar aceasta mai oferă și efectul de alungire oferit de o ținută monocromatică.

Un alt avantaj al acestui articol vestimentar este că ambele piese ale compleului, având aceeași culoare, sau același imprimeu, va crea iluzia unui corp suplu și alungit. Iar dacă alegi varianta de compleu format din fuste sau pantaloni cu talie înaltă în asociere cu topuri scurte, acest efect este amplificat.

În modă anul acesta sunt dungile verticale, ca imprimeu pe costumul tău. Acestea se poartă sezonul acesta și arată excelent în varianta top și fustă. Poți opta pentru un top cu dungi orizoantale și pantaloni cu dungi verticale dacă vrei o ținută inedită.

Iată cum să porți compleurile în vara 2018:

Set format din top scurt și fustă cu talie înaltă

Una dintre cele mai bune alegeri pentru un compleu de vară este setul format din top scurt și fustă cu talie înaltă. Anul acesta sunt în tendințe topurile scurte, pe care le poți purta în numeroase variante. Dar asocierea cu o piesă în aceeași culoare te va ajuta să obții o continuitate ce amplifică efectul de alungire oferit de topurile scurte. Asociază un top scurt cu o fustă lungă, midi sau scurtă cu talie înaltă.

Set format din top scurt și pantaloni cu talie înaltă

O altă variantă în care să porți un set este aceea de a asocia un top scurt cu pantaloni cu talie înaltă. Ținutele pe care le obții astfel sunt ideale pentru zi, mai ales dacă optezi pentru nuanțe deschise, potrivite pentru vară, dar și imprimeuri care se poartă în acest sezon, așa cum sunt printurile florale, dungile verticale sau bulinele polka.

Compleu format din top scurt și pantaloni scurți

Un set realizat din top scurt și pantaloni scurți cu talie înaltă este perfect pentru zilele de vacanță. Poți înlocui în acest caz topul scurt cu o bustieră, pe care să o asociezi cu pantaloni scurți cu talie înaltă din același material. Vara aceasta sunt în tendințe bustierele de tip nod, legate în partea din față, care oferă un plus de originalitate ținutei. 

Costum format din sacou și pantaloni

Și costumul clasic, format din sacou și pantaloni este o variantă ideală pentru această vară. Poartă-l la birou sau în timpul zilei, dar ai grijă să alegi nuanțe și imprimeuri care se potrivesc sezonului. Tonurile pastelate de roz, bleu, verde, galben, dar și nuanțele neutre precum gri, crem, bej, camel sunt excelente pentru un costum potrivit în zilele de vară. Fashionistele celebră poartă des astfel de costume, pe care le asociază cu tricou alb, simplu și pantofi sport albi, pentru a obține un look relaxat și un contrast interesant de stiluri. Dacă porți un costum la birou, asortează cu o cămașă și pantofi cu toc, pentru o ținută adecvată stilului office, scrie eva.ro.

 

Preluat de la: zugo.md