Design-fara-titlu-2024-07-01T183106.181.jpg

A 10-a ediție a Festivalului IA MANIA a luat sfârșit. De la cel mai mare festival de tradiții din Republica Moldova au rămas emoțiile, amintirile frumoase și zeci de fotografii curioase. O parte dintre ele vi le prezentăm în acest articol.

IA MANIA adună neamurile grămăjoară – bulgari din Taraclia, găgăuzi – toți s-au luat de mână și s-au bucurat de frumusețea diversității noastre culturale!

Săptămâna trecută, KLumea a lansat campania de activism civic „ÎN RÂND CU LUMEA”. Ea are scopul să informeze și să unească moldovenii pentru referendumul de pe 20 octombrie.

Gabriel Nebunu a fost toată ziua pe teritoriul evenimentului și a vorbit cu vizitatorii despre valorile europene și i-a îndemnat să se implice în alegerea viitorului țării noastre.

Totodată, vizitatorii au putut câștiga premii la tombola ÎN RÂND CU LUMEA! După asta, Gabriel Nebunu a ieșit pe scenă și a învârtit horele de la festival, de-a ieșit fum din opinci!

Și Hecenii nu s-au lăsat topiți de soarele de afară! Aceștia au dansat de s-a zguduit pământul de la Nistru până la Prut!

Alături de Prima Dragoste s-a lăsat apusul și a aruncat inimile în aer, iar băieții de la SNAILS au adus aminte vizitatorilor de oamenii și locurile dragi!

Iar Mădălina Pavăl și Orchestra a descântat și a cântat iubirea la lumina lunii, a prezentat câteva piese din următorul album, a cântat în premieră o melodie compusă cu câteva zile înainte și a promis să mai revină.

Preluat de la: diez.md