01-IMG_4907.jpg
Un tânăr a decis să-și ceară de nevastă aleasa inimii în fața sutelor de vizitatori de la primul Târg de Crăciun în stil european la Chișinău. Tânărul îndrăgostit a fost susținut de o fanfară formată din Moși Crăciuni. Pe fundalul celebrei piese „Besame mucho” și în timp ce pe ecranul de pe scenă a apărut poza cuplului, Dumitru a adresat întrebarea tradițională: „Vrei să fii soția mea?” Copleșită de emoții, viitoarea mireasă i-a răspuns cu fermitate: „Da!” 

Dumitru și Natalia sunt de doi ani împreună. Bărbatul spune că a ales să-și ceară iubita de soție „Acasă de Crăciun”, pentru că și-a dorit să combine cel mai importat moment din viața lui cu atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

01-_J0A1360

Târgul de Crăciun din Chișinău este deschis zilnic de la ora 10.00 și până la 22.00, pe strada 31 august 1989, în perimetrul străzilor A. Pușkin și G. Bănulescu Bodoni, iar în cele 5 zone special amenajate fiecare își găsește activități cu tematică invernală. Un program artistic impresionant întreține atmosfera de sărbătoare zilnic.

01-_J0A1364

Cei mai norocoși au posibilitatea să devină câștigătorii unor premii de excepție la Tombola de Crăciun.

01-IMG_4890

Preluat de la: diez.md