1537019605863.jpg

Are o viață înainte, dar medicii nu i-au garantat că va fi una foarte fericită. Este vorba de Dorin Guzun, tânărul de 27 de ani care luptă pentru a învinge leucemia.

„În septembrie 2012 am fost diagnosticat cu leucemie mieloidă acută M1. A urmat o perioadă lungă de tratamente, am trecut numeroase cursuri de chimioterapie, iar în 2014, medicii mi-au spus că boala a intrat în remisie. În mai 2017, mi s-a umflat obrazul, mi-a fost prescrisă o intervenție și biopsie, după care am fost diagnosticat cu o tumoare de sarcom mieloidă. Am urmat o altă sesiune de chimioterapie și am făcut radioterapie. Dar, din nefericire, nu am putut combate boala, iar o lună mai târziu am fost diagnosticat cu leucemie cutanată”, povestește Dorin.

Pentru intervenția și reabilitarea sa, tânărul are nevoie de 110.000 de dolari, o sumă impunătoare pe care nu o poate aduna de unul singur. De aceea vine cu un apel cătrea lumea mărinimoasă.

„În prezent, am nevoie urgentă de un transplant de măduvă osoasă, care mă va ajuta să înving boala o dată pentru totdeauna. De aceea aș dori să apelez la Dvs pentru ajutor, tratamentul este foarte costisitor, iar familia mea nu are așa sumă de bani. Singura mea speranță sunt oamenii generoși, care pot să mă ajute și să-mi salveze viața”, mai spune Dorin.

Până în prezent s-au strâns circa 40000 de dolari de la aproape 200 de oameni. Dacă vrei și tu să-l ajuți pe Dorin să învingă boala poți dona online aici sau expediind un sms, echivalentul a 45 de lei, cu conținutul 393 la:

– 2910 (abonații Unite)

– 2910 (abonații Moldcell).

 

Preluat de la: zugo.md