Avatar-2.jpg
Pe contul oficial de Twitter al Avatar a apărut o nouă imagine de pe platourile de filmare ale viitorului Avatar 2. În fotografia postată sunt câteva dintre vedetele care vor interpreta rolurile în noul film regizat de James Cameron.

Cea mai recentă fotografie postată pe pagina oficială de Twitter confirmă faptul că, pe lângă Zoe Saldana și Sam Worthington care au jucat și în primul film, îi vom vedea în același film și pe Kate Winslet și Cliff Curtis.

În mod previzibil, când vine vorba de intrigă nu se cunosc foarte multe detalii despre acțiunea viitoarelor lung metraje. Nu știm decât că, începând cu al doilea film din serie, vor fi introduse foarte multe caractere noi, interpretate de Michelle Yeoh, Edie Falco, Jemaine Clement sau Vin Diesel. Astăzi, acelor nume cunoscute din trecut li se adaugă Kate Winslet și Cliff Curtis, scrie playtech.ro.

La fel ca întreaga industrie de la Hollywood, producția Avatar 2 a intrat în pauză în luna martie a acestui an din cauza pandemiei. Chiar și așa, Cameron a promis că va face tot ce este posibil pentru ca lansarea să nu mai întârzie dincolo de 2021.

Preluat de la: diez.md