IMG_5248.jpg

Ești obosit de zgomotul și forfota urbană? La doar 15 minute de Chișinău, te așteaptă Biergarten – un country club în aer liber situat pe teritoriul berăriei artizanale Keller Holz Privatbrauerei.

Biergarten este locul ideal pentru a petrece timp alături de familie, copii, rude, prieteni sau toți împreună. Zona oferă diverse locații și activități: o zonă de lounge, loc de joacă pentru copii, terasă de vară, precum și spații pentru tenis de masă, badminton, fotbal și frisbee.

În acest sezon, echipa Biergarten a revizuit meniul, aducând noutăți delicioase. Acum, fiecare oaspete va putea găsi ceva pe placul său: o varietate generoasă de aperitive, salate, peste 15 sortimente de carne în secțiunea Grill și deserturi originale.

Iată câteva dintre preparatele din meniu:
— Creveți argentinieni în tempura cu aioli de lime;
— Anghinare cu sos tahini;
— Cremă de brânză Suluguni cu măsline verzi;
— Dovlecei cu sos de trufe și parmezan;
— Pui crocant în sos dulce-acrișor;
— Chifteluțe de vită cu prosciutto și sos de parmezan;
— Tartă cu ananas.

În fiecare weekend, seara, la Biergarten cântă artiști locali: trupe de cover, violoniști și saxofoniști. Artiștii invitați și trupele muzicale umplu spațiul clubului în aer liber cu muzică live, creând o atmosferă de neuitat pentru toți oaspeții.

Și acum, special pentru iubitorii de fotbal: în acest sezon, Biergarten difuzează cele mai importante meciuri de fotbal. De exemplu, în prima zi de vară, a fost finala Ligii Campionilor „Borussia Dortmund VS Real Madrid”. Două ecrane uriașe, cele mai sincere emoții ale suporterilor și un bonus plăcut, mâncare de calitate și bere artizanală Keller Holz.

Sold out-ul este mereu aproape, așa că nu uita să rezervi locul pentru transmisiile următoarelor meciuri la Biergarten. Achiziționarea unui football pass este esențială și îți garantează o masă pentru gașca ta, costul acestuia fiind dedus din nota de plată finală. Poți achiziționa pass-ul de pe site-ul oficial Keller Holz — kh.md.

Teritoriul country clubului oferă un echilibru perfect între comuniunea cu natura și confortul modern al vieții urbane. Combinarea acestor factori face ca acest loc să fie cu adevărat atrăgător pentru cei care sunt obosiți de agitația orașului și doresc să se bucure de liniștea naturii. Tot ce trebuie să faci este să aduni familia, prietenii, să rezervi o masă și să vii la Biergarten pentru un weekend de neuitat.

Preluat de la: diez.md