pjimage-1.jpg
Echipa #diez îi spune un mare „La mulți ani” celei mai ocupate PR manageră, Cristina Aramă. Cristina este cea care mereu aduce cadouri, iar azi noi am decis să îi mulțumim încă o dată pentru energia pe care o primim la fiecare întâlnire cu ea.

„Știam că vine Cristina înainte ca ea să deschidă ușa redacției, pentru că tot timpul vorbea tare la telefon și intra zgomotos cu un: „Noroc, kisoanele”. Cristina e persoana care a introdus noțiunea de «kisoană» și cea care mereu avea câte vreo «vkusneașkă» pentru fiecare. La 30 de ani viața abia începe, așa am auzit eu cel puțin. Îți doresc începuturi cât mai frumoase, «vkusneaște» cât mai gustoase, multe «kisoane» care să fie pe aceeași undă cu tine și să râzi mereu la fel de zgomotos.” (Valeria)

„La 30 de ani, tare multe lucruri își dau arama pe față, mai ales lucrurile pe care le știi că te fac fericită și care îți plac. Important e să nu stăm locului și să testăm, să testăm, să testăm și să greșim și să învățăm. Mulți ani, și la 31, și la 32, și la 69, și la 101. Iar la un pahar de vorbă și la o ladă de vin cu paste mereu te așteptăm.” (Alex)

„Cristina tu ești așa un soaaaare! Chiar dacă uneori e tare greu să-ți găsim lumina (te ascunzi bine). Dar dacă sincer, tu de fiecare dată ești acolo unde e nevoie de tine. Nu știu cum simți asta, dar o simți bine. La mulți ani frumoși și multe, multe inimioare mov!” (Elena)

„39 pidităt”. (Djein)

„Doamna Cristina, vă felicit cu ocazia zilei dumneavoastră de naștere. Sunt fericit că am făcut cunoștință cu tine în primele zile de viață la #diez. Mi-ai dat un sfat pe care îl urmăresc și acum: «Pune țâțe dacă nu sunt vizualizări pe site». Ești o manageră de cinci stele, cu un simț al umorului foarte cizelat și inteligent. Îți mulțumesc că faci parte din viața mea, doamna Cristina.” (Liubomir)

„Fie că veneai în blugi și cu o coadă rebelă sau gătită, pe tocuri, că aveai vreun meeting, ne aduceai energie de fiecare dată când intrai în birou, mai ales ca aveai la tine un pachet mare de covrigei cu semințe. Știm noi la ce perioadă mă refer aici. Covrigel, la mulți ani! Să împrăștii cât mai mult bine pe oriunde mergi!” (Alina)

„Eu nu țin minte bine ziua când ne-am cunoscut, dar sigur erai ocupată cu ceva (vorbeai cu cineva la telefon, mâncai, spuneai o glumă sau poate altceva). Și cred că anume faptul că mereu ești ocupată cu ceva este cheia succesului tău. Sper uneori totuși să mai găsești timp liber să treci și pe la noi să facem tot ceea ce iubești tu: să vorbim mult, să mâncăm ceva și să bem ceva (adică să fim ocupați cu ceva). La mulți ani!” (Constantin)

„Și acum îmi aduc aminte cum odată la facultate ai împrumutat de la mine 50 de lei. Eu credeam că pentru fotocopii, dar tu ai intrat frumușel în magazin și ți-ai cumpărat chifle, iaurt. Apoi iată, anii trec, dar amintirile rămân. Hai, să fii fericită!” (Stela)

***

De ce dedicații?

Vrem să diluăm feed-ul plin cu noutăți nu tocmai bune despre COVID-19 și să sărbătorim viața, bunătatea și grija unuia față de celălalt.

În același timp, în felul acesta ne puteți ajuta și voi pe noi. O asemenea plasare este echivalentul unei donații pentru echipa #diez (prin PayPal sau alte servicii de transferuri online) ca să poată trece, de acasă, peste această perioadă luminoasă, dar grea. Detalii aici.

Așteptăm #dedicațiile voastre la adresa de e-mail [email protected] sau pe profilul de Facebook Alexandru Lebedev.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md