1539150613283.jpg

Viața la înălțime este pentru ea o normalitate, iar căzăturile nici nu le mai simte. Vorbim despre prima balerină a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, cea care de 20 de ani scena i-a devenit a doua casă.

Anghilinici Marina este o altă protagonistă a proiectului fotografic „24 poze în 24 ore”, realizat de Denis Chicu. De această dată, fotograful a ales să petreacă o zi alături de cea care încă de la 9 ani muncește pentru a cuceri noi înălțimi. Nu-i este deloc ușor, asta pentru că durerile de picioare sunt uneori insuportabile, dar reușește mereu să meargă mai departe cu zâmbetul pe buze. 

Foto: Denis Chicu

În cadrul proiectului fotografic „24 ore. 24 poze”, Denis a fotografiat și o zi din viața Oxanei Para. Tânăra conduce de opt ani troleibuzul de pe ruta 22. Prima dată, Denis Chicu a făcut publică istoria de o zi a unui angajat al poliției. 24 de fotografii, făcute în decursul a 24 de ore, ne-au arătat că ofițerul Gheorghe Gasan reușește să asigure ordinea publică, să facă sport, dar și să-și alinte copiii și soția cu atenție și jocuri.

De blițul aparatului foto a fost surprinsă și Luminița Popescu, o stewardessă care activează în cadrul companiei „Air Moldova”, dar și actorul Ion Jitari de la Teatrul „Luceafărul” din capitală. Protagonist al proiectului fotografic a fost și jurnalistul Gheorghe Gonța, cunoscut pentru întrebările sale tăioase din cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4, dar și pentru discuțiile cu invitații săi la „Important” de la TVC21.

Preluat de la: zugo.md