EB3aK06U4AE47XF-1.jpg
Barbie a lansat o nouă linie de păpuși. Compania a prezentat nouă colecţie, inspirată din estetica filmelor Star Wars, cu ţinute amintind de cele purtate de personajele R2-D2, prinţesa Leia, sau Darth Vader.

Păpuşile Barbie purtând costume inspirate din filmul original din 1977 sunt deja disponibile în ediţie limitată, a anunţat compania de jucării Mattel, pe contul său oficial de Twitter, transmite agerpres.ro.

Noua Barbie destinată colecţionarilor costă 100 de dolari şi vine la pachet cu o ţinută de schimb exclusivă şi diferită pentru fiecare personaj. Fiecare păpuşă din această colecţie este însoţită de un certificat de autenticitate.

Păpuşa inspirată din silueta şi armura Sith purtată de Darth Vader este îmbrăcată în negru din cap până în picioare, cu detalii metalice, poartă ochelari cu lentile negre, o capă lungă şi cizme lungi din piele.

EB3aK1BUcAAizFX

În schimb, Barbie care aminteşte de aspectul robotului R2-D2 are părul lung şi albastru şi poartă un costum cu motive geometrice din două piese, cu fustă gogoşar şi cizme lungi în acelaşi imprimeu alb – gri, în contrast cu ciorapii aurii. Jacheta este inspirată din carcasa robotului de R2-D2, având inclusiv „ochiul radar” de culoare roşie.

EB3aK0xU4AAK6a1

Foarte originală este şi păpuşa inspirată din prinţesa Leia cu părul împletit în stilul caracteristic, dar cu o ţinută mai stilizată: o rochie maxi vaporoasă până la glezne, cu mâneci lungi şi încinsă la mijloc cu o curea argintie.

EB3aK0xUIAA_LDl

Această Barbie vine însoţită de o gamă de bijuterii, un portofel şi sandale cu toc şi barete legate pe picior în stil roman. Noua colecţie coincide cu începerea numărătorii inverse până la premiera noului lungmetraj din seria Star Wars.

„Star Wars – Episode IX: The Rise Of Skywalker”, care va avea premiera la 20 decembrie, este cel de-al 9-lea lungmetraj al acestei saga compusă din trei trilogii.

Preluat de la: diez.md