Foto-Avia-Invest-Principala.jpg
Astăzi, vizitatorii au avut parte de o atmosferă magică  la Aeroportul Internațional Chișinău. Limba Noastră a fost omagiată într-un mod inedit, Avia Invest organizând cu această ocazie un program special pentru pasagerii aeroportului.

Călătorii au fost încântați de muzica live a harpei, dansuri populare și recitaluri de poezii dedicate sărbătorii naționale. Tatiana Podoleac, artist instrumentist al Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” a interpretat la harpă cele mai cunoscute piese din cultura națională și internațională, iar actrița Vioara Cîșlaru a recitat poeziile lui Grigore Vieru, Alexei Mateevici, Dumitru Matcovschi și alți poeți consacrați.

Foto 3

Foto 4

Marea supriză în incinta terminalului a fost ansamblul „Toporașii” de la liceul „Natalia Dadiani”, care a încins atmosfera cu dansuri populare. Chiar dacă micii dansatori sunt la o vârstă fragedă, aceștia au reușit deja să fie laureați ai concursurilor municipale și republicane.

Oamenii s-au arătat foarte încântați de surpriza pregătită de Avia Invest și au aplaudat cu drag muzica, poeziile și dansurile copiilor.

pp

Foto Avia Invest Principala

Preluat de la: diez.md