FotoJet-2021-11-10T111618.350.jpg
A devenit un trend să dăm importanță lucrurilor care oferă o abordare superficială existenței noastre. De exemplu, e la modă să purtăm cu noi sacoșe eco, dar să băgăm în ele plastic care nu poate fi reciclat sau e la modă să mâncăm din produsele pe ambalajul cărora scrie Bio, dar după asta să tragem în plămâni fumul unei țigări. Sună paradoxal, nu?

Evident că există și celălalt mal al acestui paradox, mă refer la mulțimea de oameni conștienți care pot delimita tendința de a fi corecți și buni cu mediul înconjurător nu doar pentru ochii internetului. În acest sens, nu putem pune sub nicio formă pe toți oamenii în același vas, și totuși, găsind o serie de imagini care arată cum este interpretată realitatea noastră, putem înțelege lesne cum unii dintre noi trăiesc de dragul frazei – „așa e la modă”.

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Preluat de la: diez.md