31768746_573409956372435_5181989162017882112_n_7015111.jpg
1 Mai la Orhei a fost sărbătorit cu mare fast. Cu această ocazie, la inițiativa Primarului de Orhei la complexul de agrement „Lacului Orhei” a fost organizată o mega petrecere pentru copii, competiții sportive și un picnic în aer liber.

De la orele dimineții, evenimentul și-a dat startul cu master-class de Zumba.

Ulterior, pe plajă, doritorii de adrenalină s-au distrat cu mingea Hamster Gigant, și kayak-kanoe.

În timp ce alții jucau fotbal de plajă, volei și badminton pe terenurile de sport, amatorii de jocuri de masă, au jucat dame și șah pe digul lacului unde au fost amenajate  peste 10 mese cu table.

Și copiii au avut parte de o mega petrecere cu eroiii din desenele animate preferate, concursuri și master-classuri de desen, aquagrim, tobogane și alte distracții. Cireașa de pe tort au fost roboții din filmul Transformers – Bumblebee și Optimus!

La ora 14:00 pe digul lacului cei prezenți au avut parte de un megapicnic în aer liber, organizatorii i-au servit cu  sandwich-uri, plăcinte, apă și înghețată.

Peste 10 mii de sandwich-uri, plăcinte și peste 3 mii de înghețate au fost oferite gratuit celor veniți să marcheze Ziua Internațională a Muncii la Orhei.

Dispoziția de sărbătoare a fost asigurată grație concursurilor organizate, unde fiecare participant au primit premii.

De la mic la mare, au jucat Bumber Ball.

Evenimentul dedicat Zilei Internaționale a Muncii a culminat cu o petrece în stil disco și master class-uri de la cei mai profesioniști dansatori.

Oamenii s-au încins în figure de dans și s-au distrat de minune.

De 1 Mai, Lacul Orhei a fost gazda unui Mega eveniment de familie, unde au fost prezenții mii de orheieni, chișinăuieni și  locuitori ai altor localități, care au adus mulțumiri organizatorilor.

Preluat de la: diez.md