1528359727105.jpg

Fashion Soirée Resort Collections 2018, un eveniment marca „Din Inimă”, a creat senzaţii pe o alee transformată în podium de defilare. Evenimentul s-a desfăşurat la data de 6 mai şi a fost unul neobişnuit, deoarece brandurile nu au fost prezentate de modele profesioniste, dar de persoane cunoscute în ţara noastră.

Mai mulţi designeri autohtoni şi-au prezentat cele mai noi colecţii pentru perioada estivală. Rochii lungi sau scurte în culori calde, potrivite verii, au creat emoţii printre cei prezenţi şi au stârnit interesul pentru „Brandurile din Moldova”.

Evenimentul a fost unul deosebit, nu doar pentru că s-a produs pe un podium în aer liber, dar şi datorită faptului că cele care erau în centrul atenţiei şi care purtau vestimentaţia celor mai cunoscuţi designeri autohtoni erau persoane publice, din diferite domenii, prezente fiind şi mai multe vedete, precum: Natalia Gordienco, Nata Albot, Olia Tira, Olga Ţapordei şi altele.

„Este un eveniment frumos. Muzică deosebită şi desigur că modele foarte frumoase. M-au surprins plăcut ţinutele de la Sekana şi Ponti”, a susţinut Valeria.

Fashionistele au prezentat vestimentaţiile creatorilor, precum: Ponti, Vasconi, Sekana, Alina Bradu şi alţii. Astfel, cei prezenţi au putut afla mai multe despre noile tendinţe, un ajutor mare fiind şi pentru tinerii designeri, la început de drum.

„Sunt aproape de unul dintre stilurile prezentate, astfel mi-a mai inspirit unele ținute. Unele impresionează prin stilul neobișnuit. Sunt și eu tânăr designer, am participat la concursul „ Z Young Designers Competition”, nu am câștigat, dar sunt fericită pentru cei care-și prezintă astăzi colecția”, a comunicat Iuliana Railean, studentă la Design vestimentar.

Fashion Soirée a surprins prin muzica bună interpretată de Cristina Scarlat, acompaniată şi ea de instrumentalul trupei Dan Bruma trio band. Astfel, evenimentul a creat o atmosferă relaxantă şi cu băuturi selecte pentru toţi cei prezenţi.

„Sunt colecții superbe, gingașe, rochii de o deosebită splendoare. M-au impresionat ținutele „Alina Bradu”, „Georgette”, „Kasandruta” cu noua colecție „Flori de tei” și altele”, a menționat Irina Rahobencu.

La evenimentul marca „Din Inimă” au debutat şi trei tineri designeri, câştigătorii concursului „Z Young Designers Competition”, organizat de către Centrul de Excelenţă în Design şi Tehnologii ZIPhouse. Astfel, aceştia au dat o altă nuanţă evenimentului, prezentându-şi ţinutele cu totul spectaculoase.

 „Este a doua apariție a mea în această ținută. Această vestimentație este tipic mie, de aia și m-am simțit foarte bine. Aș purta aceste haine și în viața de zi cu zi. Colecția este destinată oamenilor mai deschiși, nonconformiști, așa cum sunt eu”, a comunicat Victor, model „Z Generation”.

Menţionăm că Fashion Soirée Resort Collections 2018 este organizat de către Asociaţia Patronala a Industriei Uşoare (APIUS), cu susţinerea partenerilor strategici USAID, Guvernul Suediei şi MIEPO. Evenimentul se află la cea de-a III-a ediţie şi are scop îndemnarea tuturor oamenilor de a procura brandurile autohtone, marca „Din Inimă”.

 

Preluat de la: zugo.md