iPiccy-collage-2.jpg
Pe timp de pandemie, ambalajul pufuleților îndrăgiți „Cristinuța” s-a adaptat la realități. Producătorii au hotărât să o echipeze pe Cristinuța cu mănuși și mască, astfel încât să nu îi mai fie frică de viruși. 

Acum, pe rafturile magazinelor, iubitorii de pufuleți o pot vedea pe Cristinuța în costum național, echipată cu mănuși și mască, respectând toate normele invocate de Organizația Mondială a Sănătății. Celebra persoanjă ne amintește că e primăvară, aceasta apare pe un fundal primăvăratic, cu o coroniță de păpădii în cap, păstrând distanța socială.

„Cristinuța” își schimbă des ținutele, una dintre cele mai controversate a fost atunci când eroina a încercat un costum de baie. 

Amintim că, acum doi ani, compania a fost implicată într-un scandal. „BUELO” S.R.L, o companie din România, a încălcat legislația concurențială, prin copierea ilegală parțială a ambalajului produsului bastonașe din porumb „CRISTINUȚA”, „CRISTINEL” pentru produsele „SĂNDUȚA”, „SĂNDEL” și plasarea acestora pe piață, informează Consiliul Concurenței. Compania din România a achitat o amendă de 77 de mii de lei.

Mai multe detalii despre acest caz, vedeți aici.

Preluat de la: diez.md