1528101291915.jpg

Ai vrea să-ți petreci momentul tău de relaxare la piscină și nu la mare, alege să te scalzi în cele mai splendide din lume. Piscinile sunt o adevărată provocare pentru turiști, pentru că oferă peisaje fabuloase, dar și multă adrenalină.

Pentru că piscinele sunt, în general, considerate a fi partea favorită a turiştilor atunci când merg în vacanţă, hotelieri pun mare accent pe designul acestora.

Dacă unii aleg simplitatea, liniştea şi relaxarea, există şi hoteluri care aleg să crească nivelul de adrenalină al clienţilor prin designuri cu adevărat fascinante, scrie adevărul.ro.

Pentru cei ce vor să se bucure de apă, soare și bronz la zeci de metri de înălțime, cele șase destinații sunt perfecte.

Sky Pool, Londra. Considerată piscina din cer, piscina este suspendată la 35 de metri deasupra solului şi are un fund de sticlă, clienţii curajoţi având posibilitatea să vadă la ce înălţime se află.

Marina Bay Sands, Singapore. Este cunoscută ca „piscina infinită” și oferă cea mai bună imagine de ansamblu din lume. Turiştii pot sta pe marginea piscinei aflate deasupra hotelului.

Hanging Gardens, Bali. Această piscină se află în mijlocul pădurii. Deşi piscina în sine este foarte interesantă, cei mai mulţi turişti aleg să se bucure de priveliştea minunată oferită de acest loc.

Continental Festival City Hotel, Dubai. Piscina cu fund de sticlă suspendată pe acoperiş impresionează fiecare turist.

Hotel Indigo Pool, Hong Kong. O altă piscină ce oferă o privelişte fascinantă este cea a hotelului Indigo din Hong Kong

Hotel Villa Honegg, Elveţia. Dacă până acum am văzut piscine cu vedere spre oraş sau deasupra pădurii, de ce să nu alegi piscina cu o vedere minunată la munte?

 

Preluat de la: zugo.md