Globulete.jpg
Pregătirile pentru Târgul de Crăciun din Orhei, care va fi inaugurat sâmbătă, 23 decembrie, la ora 17:00, sunt în toi. Peste 200 de muncitori lucrează nonstop, în sistem de ture, la amenajarea celui mai frumos Târg de Crăciun din țară, organizat de Primăria Orhei pentru al treilea an consecutiv.

Târgul de Crăciun va fi inaugurat printr-un concert de excepție cu trupa DoReDos și Antonia din România.  Astfel, timp de două săptămâni, Parcul Ivanos va fi transformat într-o poveste de iarnă, unde vor avea loc un șir de festivități și alte atracții.


În fiecare zi, din 23 decembrie și până pe 7 ianuarie, Târgul de Crăciun din Orhei își va bucura oaspeții cu tarabele decorate, unde vor fi comercializate suvenire pentru Revelion și delicii pentru masa de sărbătoare- toate la prețuri accesibile. Tot aici, oaspeții se vor delecta cu mâncăruri tradiționale, vin fiert cu scorțișoară, prăjituri și alte bucate.
Mai mult, organizatorii Târgului au amenajat un patinoar și 4 tobogane aduse de peste hotare, unul din ele fiind de înălțimea unui bloc cu trei etaje, puse la dispoziția vizitatorilor, absolut gratuit.Tot aici, copiii sunt așteptați la Reședința lui Moș Crăciun, unde vor primi cadouri. Vizitatorii Târgului vor avea posibilitatea să admire cel mai înalt Pom de Crăciun din Moldova, decorat în stil național.
De asemenea, în fiecare seară, pe scena din aer liber amenajată în Parcul Ivanos, vor urca zeci de artiști autohtoni, dar și de peste hotare ca Antonia, Ansamblul din România „ Nemuritorii ” și  peste 100 de actori de teatru și circ, show-uri și petreceri cu DJ.


În seara de Revelion pe 31 decembrie, pe scena din Orhei vor urca starurile muzicii pop ai anilor 80 ca: Arabesque, Dschingis Khan și Ace of Base.

Menționăm că, an de an, Târgul de Crăciun din orhei adună zeci de mii de vizitatori din toată țara.

Preluat de la: diez.md