77-13-McDoJo-06.jpg
Concursul fotojurnalistic internațional Pictures of the Year International (POY) se află la cea de-a 77-a ediție de decernare a premiilor pentru cele mai reușite imagini ale anului 2019. Câștigătorii au fost clasificați după mai multe categorii jurnalistice. Echipa #diez vă va prezenta în mai multe serii toate fotografiile premiate la acest concurs.

În a noua serie, vă prezentăm imaginile câștigătoare la categoria „Sport” (Sport action).

Locul I. Brendan Moran/Sportslife – „Hurling”

18 august 2019, Dublin. John McGrath (Tipperary) intră în contact dur cu adversarul Huw Lawlor (Kilkenny) în timpul meciului final al Campionatului Irlandei la Hurling.

Locul II. John McDonnell/The Washington Post

22 octombrie, Huston. Mijlocașul echipei Washington Nationals, Victor Robles, se aruncă și ratează a treia minge de la adversarul echipei Astros, Yuli Gurriel. Meciul s-a încheiat cu înfrângere, scorul 5-4.

Locul III. Scott Serio/liber-profesionist

1 decembrie 2019. Jucătorul de la Baltimore Ravens, L.J. Fort, se aruncă în picioarele adversarului pentru a bloca lovitura lui Mitch Wishnowsky de la San Francisco.

Premiul de excelență. Jeff Pachoud/Agence France-Presse – „Ciclismul”

18 iulie. Pasionații de ciclism în întâmpină pe bicicliști în timpul celei de-a 12-a etape a cursei de ciclism Tour de France între Toulouse și Bagneres-de-Bigorre.

Aici puteți vedea edițiile anterioare.

Preluat de la: diez.md