sexyfem.jpg
Cei de la VIP magazin organizează în fiecare an topul celor mai sexy femei din Moldova. Revista se ține de această tradiție mai bine de 11 ani. În concurs, de-a lungul timpului, au participat femei din diferite domenii precum: muzică, blogging, modeling, presă, afaceri, instituții publice, showbiz, sport și literatură.

Cea mai sexy femeie este desemnată în urma votingului online. Până acum la desemnarea câștigătoarei participa și un juriu, din acest an însă rezultatele vor fi bazate doar pe votul publicului.

Vedeți mai jos cine au fost cele mai sexy femei din Moldova în ultimii cinci ani:

#Cea mai sexy femeie din Moldova în anul 2014

Xenia-Deli_-Eberjey-Fall-2016-Lookbook--12

În anul 2014, titlul de cea mai sexy femeie din Moldova a fost obținut de Xenia Deli. Tânăra de 29 de ani este o modelă, originară din Basarabeasca. Aceasta a apărut pe copertele unor reviste de modă notorii, printre care ElleFMD Magazine și Sport Illustrated of South Africa. De asemenea, Xenia Deli a apărut și în videoclipuri muzicale, cum ar fi Thinking About You de Calvin Harris și What Do You Mean de Justin Bieber. Pe 4 iunie 2016 Xenia Deli s-a căsătorit cu Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, un milionar egiptean în vârstă de 62 ani la acel moment. Acum aceștia educă o fiică, iar Xenia Delia continuă să se ocupe de modeling.

#Cea mai sexy femeie din Moldova în anul 2015

natalia

În anul 2015, câștigătoare a devenit femeia de afaceri Natalia Colesnic. Aceasta a absolvit Academia de Studii Economice din Republica Moldova şi a Academia de SPA din Bangkok. În anul 2012, Natalia a adus în țară un nou sport, Kangoo Jumps.

#Cea mai sexy femeie din Moldova în anul 2016

vlada11-920x613

În anul 2016, cea mai sexy femeie din Moldova a devenit Vlada Bernevec. Tânăra este prezentatoare meteo la Canal 3.

#Cea mai sexy femeie din Moldova în anul 2017

fotachi6

În anul 2017, câștigătoare a devenit modela Anastasia Fotachi. Tânăra a participat la mai multe concursuri de frumusețe, iar în 2015 a obținut titlul „Miss Bikini Moldova”.

#Cea mai sexy femeie din Moldova în anul 2018

Sanda-Turcan_print_opt

În ediția din anul trecut cea mai sexy femeie din Moldova a fost aleasă Sanda Țurcan, o femeie de afaceri care a cochetat și cu televiziunea.

Citește și:

(foto) Cine ar putea fi cea mai sexy femeie din Moldova în anul 2019. A începutul votingul online

(foto) Lista celor mai sexy 100 de femei din Moldova în 2018, potrivit VIP Magazin. Cine este câștigătoarea

Preluat de la: diez.md