Untitled-design-1-2.jpg

În ultimii ani, ciuberele au devenit din ce în ce mai populare în rândul persoanelor care caută noi modalități de relaxare. Este și evident, pentru că baia în ciubăr oferă o experiență cu adevărat reconfortantă. Apa caldă, combinată cu aerul curat și liniștea naturii, poate fi o modalitate excelentă de a te desprinde de stresul cotidian. Din acest motiv, dacă încă nu ai încercat această metodă de recreere, te invităm să vezi locațiile unde o poți face. Am indicat și prețurile.

Arenda saunei cu ciubăr costă 400 de lei pentru o oră și poate fi rezervată pentru minimum trei ore.

Adresă: satul Lunga, raionul Florești

Pentru detalii și rezervări accesează pagina de Facebook a pensiunii sau sună la numărul de telefon (+373)79699555.

Arenda saunei costă 500 de lei pentru o oră, iar rezervarea se face pentru minimum două ore. Arenda ciubărului – 1 500 de lei/oră, rezervarea se face la fel pentru minimum două ore, iar prelungirea timpului se taxează cu 500 de lei/oră.

Adresă: satul Egoreni, raionul Soroca

Pentru detalii și rezervări accesează pagina de Facebook a pensiunii sau sună la numărul de telefon (+373)60772209.

Arenda ciubărului costă 500 de lei pentru o oră, iar rezervarea se face pentru minimum patru ore. Prețul pentru arenda saunei diferă în funcție de cabana/vila pe care o alegeți.

Adresă: șoseaua Vadul lui Vodă, satul Tohatin

Pentru detalii și rezervări accesează pagina de Facebook a pensiunii sau sună la numărul de telefon (+373)79220033.

Arenda unui ciubăr pentru patru-cinci persoane costă 1 000 de lei pentru o oră, iar arenda unui ciubăr pentru șase-opt persoane costă 1 500 de lei pentru o oră.

Adresă: strada Morii 1, satul Văleni, raionul Cahul

Pentru detalii și rezervări, accesează pagina de Facebook a pensiunii sau sună la numărul de telefon (+373)60775173.

Adresă: satul Cotihana, raionul Cahul

Pentru detalii despre preț și rezervări accesează pagina de Facebook a pensiunii sau sună la numărul de telefon (+373)68865666.

În cazul în care cunoașteți și alte locații din Republica Moldova unde poți face baie în ciubăr, am aprecia dacă v-ați împărtăși cu noi. Vom avea grijă să actualizăm articolul.

Preluat de la: diez.md