poza-2-1.jpg
De Ziua Îndrăgostiților, surprinde-ți jumătatea și oferă-i un cadou special, care să impresioneze cu adevărat. Ți-am pregătit o listă în care nu e loc pentru „surprize” tradiționale, ci sunt cadouri care vor oferi emoții și bucurie, demonstrând iubire și dorința de a-ți petrece cât mai mult timp alături de persoana dragă. Oferă-i iubitei tale sau iubitului tău:

#1. Experiențe pentru doi

poza 1

serenityatcoconutbay.com

Tu îți cunoști partenerul cel mai bine, de aceea poți alege o experiență care să i se potrivească: o ședință relaxantă de spa/masaj pentru cupluri, un masterclass de gătit cu un chef iscusit, o lecție de dans care se poate transforma într-un nou hobby comun și multe altele. Dacă sunteți mai îndrăzneți, poți alege și experiențe mai extreme, cum ar fi saltul cu parașuta sau bungee jumping-ul. Important este să fiți împreună, să învățați lucruri noi și să împărtășiți momente unice.  

#2. Muzica iubirii voastre

poza 2

media.glamour.com

Cu siguranță aveți piese preferate. Creează „soundtrack-ul” iubirii voastre și oferă-i-l cadou! Și dacă în anii ’80-’90 îndrăgostiții își ofereau casete audio cu compilații create special pentru persoana dragă, acum ai mai multe opțiuni digitale: poți descărca online piesele și să i le pui pe un stick USB, poți crea un playlist pe YouTube sau pe aplicația muzicală preferată și să le partajezi. Adaugă în listă un mesaj vocal personalizat, pe care să-l asculte oricând îi este dor.

#3. Un „stil de viață” mai bun

poza 3

www.md.iqos.com

Nu ți-ai propus niciodată să schimbi felul său de a fi, dar îi poți arăta că îți pasă. Dacă fumează, oferă-i o alternativă care reduce riscurile și elimină efectele secundare neplăcute – IQOS. Și dacă la prima vedere va fi cucerit/ă de aspectul său elegant și plăcut, după prima utilizare se va îndrăgosti de micul gadget și … se va reîndrăgosti de tine! Fumul dintre voi va dispărea, pentru că IQOS doar încălzește rezervele din tutun fără să le ardă. De asemenea, îți vei vedea jumătatea plină de energie, iar explicația e simplă: nivelul substanțelor toxice inhalate este redus cu 90%. În lipsa fumului va dispărea și mirosul neplăcut. Veți simți astfel doar mireasma parfumului, săruturile voastre vor fi mai dulci, și veți descoperi o revigorare a gustului atunci când veți lua cinele voastre romantice.   

#4. Amintiri durabile

poza 4

gourmetmarketing.net

Sunteți frumoși și îndrăgostiți și exact așa trebuie să rămâneți în istorie! Organizează o ședință foto profesionistă pentru voi doi. Fotografii talentați din Moldova știu să surprindă poveștile de iubire în cele mai neordinare moduri, unice pentru fiecare cuplu. Astfel vă veți amuza în timpul procesului și veți crea amintiri bune de înrămat. Apoi decideți împreună dacă păstrați pozele doar pentru voi sau vreți să împărtășiți fericirea voastră pe rețele sociale. Bineînțeles, nu înainte de a crea hashtag-urile potrivite: #love, #happy etc.

#5. Aventură romantică

poza 5

www.klook.com

Pune la cale o escapadă-surpriză și invită-ți jumătatea să te însoțească într-o aventură romantică. În funcție de buget și timpul disponibil, poți alege un „city break”, pentru a descoperi un oraș european în 2-3 zile, o vacanță completă într-un loc mai exotic sau un sejur într-unul dintre locurile pitorești ale Moldovei. Numeroase pensiuni și vinării din țară au oferte speciale și numeroase avantaje: ajungeți rapid, nu aveți nevoie de vize, vă puteți bucura de liniște, bucătărie autentică și ospitalitate.

Preluat de la: diez.md