black-mirror.jpg
Începând cu 5 iunie, cel de al cincilea sezon al serialului „Black Mirror” este disponibil pe Netflix. Noul sezon aduce fanilor trei povești: „Striking Vipers”, „The Smithereens” și „Rachel, Jack and Ashley Too”.

1

Sezonul 5 din Black Mirror se mândrește cu o selecție variată de actori – de la nume mai puțin cunoscute, cum ar fi Angourie Rice, la celebrități precum Miley Cyrus.

Black-Mirror-Rachel-Jack-and-Ashley-Too-01-800x365

Despre noile episoade:

#1. „Striking Vipers” – Doi foști colegi de facultate care nu mai țin legătura se reîntâlnesc peste ani și provoacă o serie de evenimente care le schimbă viața pentru totdeauna.

#2. „Smithereens” – Un șofer de taxi cu un plan personal ajunge în centrul atenției într-o zi în care totul scapă de sub control.

#3. „Rachel, Jack and Ashley Too” – O adolescentă timidă își dorește să ajungă mai aproape de vedeta ei pop favorită – a cărei viață aparent perfectă nu este așa de roz precum pare.

black-mirror-sezonul-5-1170x658

Despre Black Mirror pentru cei care nu au vizionat vreo serie:

Imaginați-vă o lume în care nu sunteți siguri ce este real și ce artificial, dar puteți simți durerea și tortura psihologică. Acum, imaginați-vă că vă supuneți în mod voluntar, doar pentru distracție, nu în numele științei, la un experiment. V-ați alătura următorului val al progresului tehnologic în domeniul jocurilor dacă asta ar însemna că v-ați pierde mințile în acest proces? Cum v-ați simți să știți că sunteți urmărit în permanență de un ochi invizibil? Credeți că e moral ca opinia publică să poată condamna pe cineva la moarte? Cum stabilim granița dintre realitate și virtual înainte de a ne distruge complet? Acestea sunt doar câteva din întrebările care se conturează urmărind acest serial.

În 2011, britanicul Charlie Brooker a creat serialul distopic Black Mirror și ne-a aruncat într-o viziune de coșmar, unică și întortocheată, a viitorului apropiat. Primele două sezoane au prezentat meditații intense asupra vieții moderne și modurile în care ea s-ar putea dezvolta, condimentate cu un vârf de science-fiction și straturi subtile de groază, tratând vizual visele și teroarea, uneori cu o doză substanțială de ironie și cinism.

Preluat de la: diez.md