1529670039622.jpg

Vine weekend-ul și trebuie să-l petreci într-un mod cât mai deosebit. Dacă încă nu te-ai decis cum să o faci, ZUGO îți propune 10 evenimente interesante și diverse, pentru ca să scapi de oboseala acumulată într-o săptămână. Lasă grijile acasă pentru două zile și bucură-te de frumusețea evenimentelor organizate special pentru tine.

Techno Music Festival

Dacă vrei să-ți petrecei vara incendiar, vino la „Techno Music Festival” să asculți și să dansezi pe cea mai energizantă muzică. 

În cadrul festivalului te așteaptă muzica techno a 12 artiști autentici din spațiul est european.

Locul: DOME, strada Muncesti, 801A/1.

Data, ora: 23 iunie, ora 18:00

Festivalului medieval

Te așteaptă o atmosferă fascinantă a ”Evului Mediu”. Vei avea parte de Tabăra medievală cu diverse personaje, lupte ca-n filme, turniruri internaționale de lupte medievale dar și de tragere cu arcul pentru copii și maturi , ritualul ”Nunții Domnești” cu cântece, dansuri și un ospăț medieval cum nu s-a mai pomenit.

Locul: Complexul Etno-cultural Vatra.

Data: 23, 24 iunie.

Students’ Fashion Show 2018

Universitatea Tehnică a Moldovei invită toți pasionați de industria fashion și profesioniști din domeniu, să participe la evenimentul „Students Fashion Show ”. Și de astă dată, absolvenții programului de studii „Design vestimentar industrial” vor demonstra că mențin un dialog la per tu cu moda, prezentând 20 de colecții vestimentare realizate în cadrul proiectelor de licență. Show-ul va include și un concurs al colecțiilor vestimentare.

Locul: Centrul Tekwill, or. Chișinău, str. Studenților, 9/11.

Data, ora: 23 iunie, ora 16:00.

Labirint

La final de stagiune, Teatrul ”Geneza Art” vine cu o premieră incendiară, ce poartă semnătura inconfundabilă a regizoarei Daniela Burlaca. ”Labirint” – o comedie despre relații umane exprimate prin iubire, prietenie, dar și instincte carnale, doar că aceste relații se ciocnesc cap în cap.

Locul: Teatrul „Geneza Art”.

Data, ora: 23, 24 iunie, ora 19:00.

Cinema în aer liber/ Desen Animat „Турбо”

Open-air cinema, „construit” în sânul naturii, sub cerul liber, amenajat într-un stil modern, comod și călduros îți va oferi ecran de proiecție, cu fotolii Bean-Bag, cu un bufet cu băuturi și înghețată.

Locul: Grădina Botanică.

Data, ora: 23 iunie, ora 21:00.

Ziua Națională a Portului Popular

Ediția din acest an va avea trei componente prioritare: costumul de patrimoniu, costumul oaspete, costumul modern inspirat din cel tradițional. Vor fi expuse atât costume tradiționale integrale pentru femei, bărbați și copii, cât și elemente de port. Evenimentul va fi completat de un program artistic.

Locul: Palatul Republicii, str. Maria Cibotari 16.

Data, ora: 24 iunie, în intervalul 11:00 – 16:00.

9 ani de Goa

Vara promite a fi una fierbinte, iar pentru a te răcori un pic și a fugi de toată monotonia zilnică, vino să te distrezi la un party fierbinte. Iar pentru ca seara să fie de-a dreptul promițătoare, vei audia un concert sută la sută live, cu o nouă stea a showbiz-ului moldovenesc și românesc, Mark Stam.

Locul: Goa Territory.

Data, ora:  23 iunie 2018, ora 22:00

Cupa Mondială 2018

Zilele și serile de vară prind și mai multă culoare, energie și emoție. Vino cu prietenii în Orășelul Sportiv, ca să trăiești emoția de la Mondiale, de data acesta la meciul dintre Coreea-Mexic, Belgia Tunisia, Germania-Suedia etc.

Locul: Scuarul Teatrului Național de Opera si Balet „Maria Bieșu”.

Data, ora: 23, 24 iunie.

Sunday Long Run: Antrenament de alergare

Vino să faci mișcări care să te pregătească pentru o săptămână grea și obositoare. Clubul sportiv „Sporter” invită toți sportivii, amatorii să facă jogging sub îndrumarea unui antrenor.

Locul: Grădina Botanică.

Data, ora: 24 iunie, ora 8:00.

Don Quijote

Duminică seara, vino să te inspiri din povestea faptelor eroice ale cavalerului peregrin Don Quijote şi a însoțitorului său Sancio Pansa. Baletul Don Quijote se afirmă ca unul din cele mai renumite balete clasice, datorită atmosferei feerice create de muzica şi dansul în stil spaniol.

Locul: Teatrul Național de Opera si Balet „Maria Bieșu”.

Data, ora: 24 iunie, ora 17:00.

ZUGO vă urează un weekend cât mai frumos!

Preluat de la: zugo.md