la-bunica.jpg
La doar 100 km de Capitală, în satul Chișcăreni din raionul Sângerei se află pensiunea „La bunica”  locul unde te poți întoarce în trecut, savurând din delicii tradiționale, ascultând liniștea satului și dormind în căsuțe rustice ca pe vremuri. 

Pensiunea pune la dispoziția oaspeților 4 case rurale, 4 unități de cazare și desigur delicii tradiționale, compot aromat, ceai de la bunica, miere de la vestiții apicultori și vin bun!

sursă foto: Adrian Ursu

#gallery-3 { margin: auto; } #gallery-3 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-3 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-3 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

De asemenea este dotată cu un lounge comun, o grădină, o terasă și WiFi gratuit. Vizitatorii au la îndemână o bucătărie comună și un loc de joacă pentru copii. Proprietatea asigură parcare privată gratuită și un serviciu de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.

#gallery-4 { margin: auto; } #gallery-4 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-4 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-4 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Prețul pentru cazare este de 350 de lei pentru pat un dublu și 150 de lei pentru un pat de o singură persoană.

Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a pensiunii!

Preluat de la: diez.md