photo_2018-06-01_13-57-39.jpg
La Orhei a fost inaugurat cel mai mare parc cultural-familial din țară – OrheiLand. Zeci de tobogane cu apă, un havuz muzical, un teren de joacă multifuncțional, inclusiv pentru copiii cu nevoi speciale, animatori și concerte, dar și alte distracții moderne amplasate pe un teritoriu de peste 20.000 de metri pătrați, au atras astăzi zeci de mii de copii alături de părinții lor.

„Asta demonstrează că noi, aici în Moldova, cu forțele proprii putem construi lucruri care nu sunt mai rele ca în Europa, ba chiar mai bune. Acest complex nu este în Europa, dar în Moldova, pe care noi vrem să o vedem așa și pe care o vom construi”, a declarat primarul de Orhei, Ilan Șor.

Animatori, concursuri cu premii, concert pentru copii și părinți sunt doar o parte din distracțiile de la OrheiLand. Aura, Lori și Beti, formațiile pentru copii Triumf Plus,  Dolce Band și Black&White, îi vor înveseli și pe pici și pe părinți, iar spre seară va fi organizată și o discotecă pentru copii.

Parcul de distracții OrheiLand  este dotat cu atracții moderne, tobogane gonflabile și trambuline.

Printre principalele atracții ale centrului sunt casa „cu-susul-în-jos”, toboganele gonflabile, trambuline, toboganele cu apă  și un havuz muzical.

Tineriiare posibilitatea să joace bowling și să simtă  energia junglei, urcând pe liane și poduri suspendate.

O altă atracție impresionantă a parcului este zona cu apă. Cascada, Cel de-al nouălea val – sunt doar câteva dintre denumirile  zecilor de atracții de apă. Fiecare atracție va fi echipată cu o piscină impresionantă ca dimensiuni – înălțime de 7-8 metri și lungimea de până la 16.

Distracțiile din parc sunt gratuite.

Petrecerea de Ziua Copiilor de la OrheiLand este organizată de Primăria Orhei, Fundația „Miron Shor” și Asociația Obștească „Pentru Orhei”.

Preluat de la: diez.md