mocanu2collage.jpg
Vara aceasta ne vom petrece concediile acasă, motiv pentru care vă recomandăm să fiți la curent cu noutățile din domeniul turismului local, dar și să vă faceți o listă de locuri speciale unde vă veți putea petrece minivacanțele de weekend în acest an. Vă ajutăm cu o listă de persoane interesante pe care să le urmăriți dacă sunteți interesați de călătoriile prin Moldova.

Vedeți și: Pagini și grupuri de Facebook pe care să le urmărești dacă vrei să afli ce locuri speciale poți vizita în Moldova

Rădăcina (CLICK pe denumire)

Rădăcina este un blog despre noi și rădăcinile noastre, despre tot ceea ce ne reprezintă ca națiune și ne crează propria identitate. Pagina este menținută de Liliana Busuioc, care găsește timp să caute informații interesante, chiar dacă jobul ei e cu totul diferit.

travelblog.md (CLICK pe denumire)

„Mă numesc Viorica Ataman și scriu pe blogul www.travelblog.md din iunie 2013. Este un blog personal de turism cu impresii din diverse destinații turistice, zic eu, printre puținele bloguri pe nișa de turism din Moldova.

Îmi place mult să călătoresc și singură, dar și împreună cu toată familia, sper și copiilor mei (Andrei, Anca-Tudorița și Ovidiu-Thiamarkos) să le placă mult să descopere lumea, să fie mereu curioși și pasionați de ceea ce fac. De altfel, sunt mândră tare că am o familie unită și înțelegătoare”, spune Viorica.

Blog infidel/Let me walk Moldova (CLICK pe denumire)

Diana Mocanu a călătorit în 57 de țări și îi place să bea cafeaua cu lapte. Blogul Dianei este unul despre ambiții și nicidecum despre locuri. Iar dacă ai ambiția să cauți, mereu găsești ceva. Acum Diana caută în Moldova.

Natura în Obiectiv (CLICK pe denumire)

„Mă numesc Lucia Tăut și administrez această pagină. Aici, îmi propun să îți povestesc despre Moldova, despre destinațiile turistice și despre oamenii din satele Moldovei. Legende și istorii de viață, tradiții și obiceiuri”, spune Lucia.

Elana Balatel (CLICK pe denumire)

Elena este ghidă, iar de când s-a început pandemia, caută locuri nemaiauzite din Moldova.

Preluat de la: diez.md