Cover-2.jpg
Ai crezut că Samsung nu te mai poate uimi? Noua serie de telefoane Galaxy S23 de la Samsung îți aduce o experiență premium, concepută pentru astăzi și viitor. Utilizarea uneia dintre cele trei modele vine să-ți ofere o nouă viziune a lumii digitale moderne și unice. Cea mai avansată cameră din toate timpurile – Nightography –, performanță desăvârșită în gaming și un design care te scoate în evidență. Pe toate acestea le găsești în cea mai inovatoare serie Galaxy S23 creată de Samsung până acum. Fă o precomandă până pe 2 martie și obține un certificat cadou în valoare de până la 3 000 de lei. Fii cu noi pentru a afla mai multe detalii despre noua gamă de telefoane din seria Galaxy S23.

Smartphone-urile din seria Galaxy S23 sunt create pentru tine – o persoană pasionată de tehnologii avansate, de inovații în materie de inteligență artificială și de performanță în orice detaliu. Toate astea îți oferă posibilitatea să-ți realizezi visurile – crearea propriei lumi în care fotografiile și videoclipurile create de tine exprimă identitatea și stilul tău de viață. E pentru o persoană căreia îi place să se împărtășească cu emoții, să-și arate viața așa cum este ea, să fie activă și creativă pe social media și să fie informată. De asemenea, Samsung oferă și gamerilor o platformă pe care să-și demonstreze abilitățile și cunoștințele în jocuri de strategie, de arcadă sau de shooting. Cu alte cuvinte, Galaxy S23 este destinat pentru omul anului 2023, omul care vrea să se întreacă cu viitorul.

Camera care învinge întunericul

Acum să trecem la lucruri mai concrete. Cu toții cunoaștem că smartphone-urile premium de la Samsung se mândresc cu una dintre cele mai performante camere din lume. Și în 2023 nu s-a făcut excepție de la această regulă.

Pentru prima oară în istoria Samsung, pentru seria Galaxy S23 a fost creat un nou senzor – Adaptive Pixel – de 200 MP, care surprinde momente epice cu o precizie incredibilă. Acesta folosește pixel binning pentru a suporta mai multe niveluri de procesare de înaltă rezoluție simultan. Camerele de selfie sunt mai importante ca niciodată pentru felul în care comunicăm astăzi. Prin urmare, seria Galaxy S23 introduce focalizarea automată rapidă și prima cameră frontală Super HDR, trecând de la 30 fps la 60 fps, pentru imagini și videoclipuri vizibil îmbunătățite.

Astfel, vei avea posibilitatea să înregistrezi videoclipuri în 8K până la 30 de cadre pe secundă cu un unghi mai larg. Inteligența artificială avansată bazată pe obiecte analizează fiecare detaliu din cadru, chiar și trăsături minuscule ale feței, cum ar fi firele de păr sau ochii, pentru a reflecta cât mai aproape de adevăr caracteristicile dinamice ale unei persoane. Pentru o experiență video și mai bună, noua funcție de înregistrare audio 360 de pe Galaxy Buds 2 Pro generează sunet multidimensional.

Camera epică Nightography din noua serie Galaxy îți oferă mai multă libertate în a-ți dezvolta creativitatea. Ai posibilitatea să surprinzi fotografii sau să produci videoclipuri cu adevărat cinematografice de la apus până în zori cu ajutorul inteligenței artificiale. Toate acestea sunt posibile grație celui mai avansat senzor de cameră Galaxy și celui mai rapid procesor care se adaptează la lumină slabă și care reduce zgomotul. Mai mult, Camera Pro oferă adâncime imaginii și rezoluție excepțională. Samsung a dublat rezoluția camerei wide pentru a-ți oferi o claritate nemaivăzută până acum pe Galaxy.

Dacă dorești să fii la per tu cu noaptea, apasă butonul de înregistrare pentru a capta scene clare, fluide și pline de detalii, chiar dacă sunt iluminate din spate. Vei obține cea mai stabilă înregistrare video Galaxy în condiții de iluminare slabă datorită tehnologiei de reducere a zgomotului, care îți păstrează scenele cinematografice indiferent de nivelul de luminozitate din jurul tău.

Explorarea nopții nu se încheie aici. Cu Galaxy S23 Ultra poți transforma un cer înstelat într-o operă de artă. Activează Hyperlapse pentru a înregistra mișcările nocturne cu o claritate strălucitoare, accelerându-le în postprocesare pentru a arăta minute de filmare în secunde uimitoare.

Mai multă putere pentru jocuri și distracție

Maximizează-ți timpul liber cu cel mai puternic procesor de pe un smartphone Galaxy. Platforma mobilă Snapdragon® 8 Gen 2 îți oferă o experiență premium ce include atât elemente de inteligență artificială, cât și funcții excelente de mobile gaming, susținută acum de cea mai rapidă grafică de mobile din lume. De asemenea, în combinație cu memoria operativă de 8 sau 12 GB, jocurile, navigarea pe internet sau experiența de multitasking îți va garanta o rapiditate a comenzilor efectuate pe Galaxy S23.


sursă foto: samsung.com

Funcțiile îmbunătățite pe întreaga serie înseamnă că totul, de la jocuri și până la streaming, este optimizat și fără întrerupere, fără a epuiza bateria. Mai mult decât atât, jocurile vor fi simțite altfel pe noul ecran Dynamic AMOLED 2X, care oferă detalii clare și pline de culoare indiferent dacă luminozitatea acestuia este scăzută sau este dată la maximum. Tehnologia de 120 Hz optimizează în mod inteligent rata de reîmprospătare pentru a fluidiza acțiunea și pentru a economisi bateria. Concentrează-te pe acțiuni, nu și pe teama că se descarcă telefonul, iar dacă ți s-a întâmplat așa situație, nu-ți fă griji, telefoanele din seria S23 îți pun la dispoziție funcția de încărcare rapidă atât prin cablu, cât și prin wireless.

Capacitatea bateriei – de 5 000 mAh – alimentează displayul de 6,8 inchi care are o curbură redusă pentru a crea o suprafață mai mare și mai plată, oferindu-ți cea mai bună experiență vizuală în timpul jocului sau al vizionării videoclipurilor. Samsung Galaxy îți permite să ajustezi tonurile de culoare și nivelurile de contrast, reducând oboseala de la nivelul ochilor. Vision Booster se ajustează acum la trei niveluri de iluminare în loc de două pentru a combate luminozitatea și strălucirea în lumina zilei.

Un design revoluționar care te scoate în evidență

Toate inovațiile prezentate pe seria Galaxy S23 sunt găzduite de un design revoluționar care te scoate în evidență oriunde te-ai afla. Nu vorbim doar despre partea tehnologică a telefonului, dar și despre cea eco. Acest fapt demonstrează angajamentul Samsung în materie de sustenabilitate – noile telefoane includ și mai multe componente realizate din materiale reciclate decât oricare alt smartphone Samsung Galaxy de până acum. În producerea smartphone-urilor din seria Galaxy S23 au fost folosite materiale ecologice precum sticla reciclată și folia PET care accentuează exteriorul telefonului, iar cutia realizată din hârtie reciclată îl face să fie adecvat în protejarea planetei încă din momentul în care ajunge în mâinile tale.

Noul Galaxy vine într-o gamă de nuanțe inspirate din natură. S-au folosit coloranți naturali care conferă eleganță și stil unic.


sursă foto: samsung.com

Galaxy S23 și S23+, mai buni ca niciodată

Pe lângă flagship-ul seriei S23 – Galaxy S23 Ultra –, celelalte două modele S23 și S23+ practic nu rămân în urmă pe partea de productivitate și design. Au un look îmbunătățit, iar carcasa camerelor foto a fost îndepărtată, marcând astfel o nouă eră a designului Galaxy, ceea ce face ca întreaga serie să iasă cu adevărat în evidență. La fel, vei profita de imagini clare, inclusiv pe timp de noapte, cu un senzor de înaltă rezoluție și cu pixeli inteligenți care absorb lumina, totul pentru a obține instantanee clare la orice oră. Camera wide de 50 MP te va ajuta să creezi fotografii și videoclipuri de înaltă rezoluție datorită procesorului puternic și inteligent, iar datorită tehnologiei Detail Enhancer, vei obține o calitate atât de clară, încât vei continua să mărești imaginea pentru mai multe detalii.

Obiceiuri care rămân mereu actuale

Samsung ține mult la obiceiurile sale perpetue de-a lungul anilor. Aceasta înseamnă că și în noua serie vine cu un S Pen încorporat, pe care mulți dintre utilizatori Galaxy îl cunosc și iubesc deja. Este un accesoriu care îți oferă și mai multe posibilități de productivitate și creativitate: luare de notițe, hobbyuri și multe altele.

Fă o precomandă și câștigă premii

Precomandă acum noul Galaxy din seria S23 – S23, S23+ sau S23 Ultra – de la Samsung și primește cadou un certificat în valoare de până la 3 000 de lei. Precomanda poate fi efectuată până pe 2 martie inclusiv în magazinele partenerilor de pe teritoriul Republicii Moldova.

Certificatul poate fi utilizat exclusiv pentru procurarea produselor Samsung: smartphone-uri, tablete sau accesorii. La cumpărarea Samsung Galaxy S23 Ultra, certificatul este în valoare de până la 3 000 de lei, pentru Galaxy S23+ – până la 2 500 de lei, iar pentru Galaxy S23 – până la 2 000 de lei, cu condiția că dispozitivele sunt cumpărate pe un singur bon fiscal.

Ca să fii mereu conectat(ă) la noutățile Galaxy, urmărește conturile de pe rețelele sociale:
facebook.com/SamsungMoldova
instagram.com/samsungmd
youtube.com/SamsungMoldova


sursă foto: samsung.com

Preluat de la: diez.md